Przerwa techniczna - niektóre funkcje są chwilowo niedostępne

Widok

Nowy Sklepik?

Nowy sklepik otwiera się w Centrum Feniks , ciekawe jaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Problemem obu sklepów z punktu widzenia biznesowego jest miejsce, po prostu trzeba tam specjalnie zajechać. Eklerek spokojnie mógłby zawalczyć z konkurencją, pieczywo i ciastka z innych punktów są słabe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiesz, akurat w Baninie wszędzie trzeba specjalnie zajechać. na fitness trzeba dojechać, do biedronki trzeba dojechać, do xaviera też trzeba dojechać, a nawet do szkoły też trzeba dojechąc.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
niby tak, ale jak już i tak musisz jeździć to wybierzesz piekarnię obok warzywniaka, mięsnego i apteki gdzie zrobisz wszystkie zakupy na raz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przede wszystkim szacunek dla Pani Maury za to, że się podpisała a nie wystąpiła jako kolejny anonim na tym forum.
Sklep Banialuka bardzo mi się podoba i nawet w Trójmieście nie ma w tym klimacie za wielu miejsc. Wybór win naprawdę duży i urozmaicony. Dla przykładu odwiedził mnie znajomy z Singapuru, rzucił trzema nazwami win czy też szczepów - ku naszemu zaskoczeniu, wszystkie były dostępne od ręki. Pani Maura imponowała nam wiedzą o winach. Zadowoleni udaliśmy się dalej degustować :)
Moja żona, pomimo, że robi trochę dżemów sama czy też kupuje we wspomnianej Biedronce, to jest częstym gościem Banialuki i kupuje tam różnego rodzaju konfitury, sery, oleje itp Ja z reguły udaję się po wino :)
Generalnie polecam i oby więcej takich miejsc w Baninie. Na pewno będę wspierał tego typu lokalny biznes.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mimo że mam daleko do Eklerka, na pewno będę częstym klientem po spody do pizzy i ciasta bo na prawdę są godne '' grzechu''
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a sama nie potrafisz zrobić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
tu daleko, nie mam auta itp.
Ludzie wszystko można. Jak było cieplej to rowerem jechałam i zakupy zrobiłam a czasem spacerkiem tez można dojść.
Nie przesadzajcie.
Ja przejadę 5 km rowerem mam kosz i zapakuje zakupy.
Dla chcącego nic trudnego.
Teraz gorzej bo mróz jest ale jak sie posiada auto to pikus
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu nie chodzi o to by wytykać komu się chce a komu nie
tylko żeby biznes przynosił zysk

spacerkiem, rowerkiem po Lotniczej...nie mam odwagi
ale do Eklerka jeżdżę bo chlebek smaczny
na lotniczej jest szeroki chodnik i ludzie rowerami jeżdżą, bez przesady.
To tak na marginesie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tym odcinku jest chodnik? okey
nie pamiętam jestem z centrum:)
Popieram. Pani Maura jest doskonałym fachowcem, a Jej sklepik ma specyficzny klimat. I oby takich więcej w Baninie. Niestety, trzeba jeszcze trochę czasu, aby ludziska przekonali się do Bania-Luki i Eklerka. W Baninie nie brakuje bowiem mieszkańców ceniących produkty inne niż z Biedronki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba kwestia cen , oszczędności - Biedronka.
Tak sądzę, czasem wola gorsze a tańsze a czasem tanie też może się dobre trafić dlatego różnie z ludzmi bywa. Nie każdy kasę ma.
A sklepik Bania Luca bardzo fajny trzeba rozreklamować
a sklepik w Feniksie już otwarty, bibleloty juz taki kiedys tam był.
Sorry ale sie nie utrzyma za ten czynsz. Ile sprzedaż stroików, serweteczek itp.Większy wybór w kwaiciarni przy Xavierze jest choć tam nietanio.
Życzę powodzenia ale pomysł nietrafiony. I jeszcze wejście od strony fitness.
Sorry ale nie wiem jak ludzie tworzą biznes-plan.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Eklerku można kupić ciacho, a obok w Bani- Luce można wypić pyszną kawę. Dla przejeżdżających dobry wybór...... Tam są również pyszne kawy, herbaty i różne przyprawy. Dzisiaj właśnie przejeżdżałam obok i"wpadłam" zobaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobne "bibeloty" :-) i dużo więcej użytecznych przedmiotów oraz od grudnia artykuły papiernicze, większy wybór chemii, kosmetyków, farb do włosów mamy w Sklepie Piękny Dom, który mieści się teraz przy Biedronce, szary budynek - po schodkach za barierami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
U Janka na kreche;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odnośnie sklepu który otworzył się w centrum handlowym Feniks bo o nim tutaj chyba mowa (zdążyłam zauważyć że zboczyliście z tematu) jest piękny, przepiękne ozdoby coś wspaniałego i w bardzo rozsądnej cenie, kobieta z którą rozmawiałam ma super wizję na rozwój tego miejsca, w porównaniu co było kiedyś po drugiej stronie centrum jest nie do opisania wszystko spójne i grające w pięknym klimacie. Będę stałą klientką i już sama złożyłam zamówienie na świąteczne ozdoby.

PS: Chciałam zaznaczyć że nie są to rzeczy które są z "Renku" na którym robię również zakupy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
niech Pani nie przesadza
Jakie wspaniałe, zwykłe jakich wszędzie pełno a w Renku nawet fajniejsze bywają. Sorry ale mamy chyba inny gust.
Sklep upadnie i wspomni Pani moje słowa.
Ja życzę tej babce powodzenia ale nieco się znam na handlu i wiem też jaka jest cena wynajmu za te lokale.
Byłam w tym sklepiku i to nie tylko zwykły sklepik, można sobie złożyć zamówienia na wystrój wnętrza . kobitka jest rewelacyjna na renku takich stroików nie ma ! /to nie są sztuczności - plastiki/ Ja na pewno zamówię stroik na stół wigilijny bo są pięknie wykonane i naturalne. Umiecie tylko krytykować to wychodzi wam najlepiej!!!! Widać że właściciele lokali starają się aby stworzyć namiastkę "luksusu " na naszej wsi a Wy - tylko krytykujecie .Wejdż i zobacz co jest i jakie ceny!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie NA tylko W sklepie, WE wsi i W renku jeżeli już
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry