Widok

Nowy Sklepik?

Nowy sklepik otwiera się w Centrum Feniks , ciekawe jaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Brnijmy dalej... Uruchamia go rozrusznik, a nie Ty. Ty wciskasz przycisk START, przekręcasz kluczyk w stacyjce, ewentualnie korzystasz z trzeciego sposobu... :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oby przetrwał ok jest fajny ,życzę jak najlepiej , Banino się rozbudowuje, niedługo za Xavierem tez będą sklepy i fajnie bo kiedyś tu nic nie było
Powodzenia
Amen
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dyskusja bez sensu, a czy można uruchomić akcje spółki? ja np. uruchamiam silnik samochodu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W takim razie wchodzę do giełdy czy w giełdę ? Bo wg mnie na giełdę (mimo że to brzmi jakbym uruchamiał akcje spółki).
Bo to jedyne co tu ma znaczenie, hala, ani sklep mnie nie przekonują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A widzisz są osoby wśród nas które pomimo tego że mieszkają w domach stać jest na kupno gotowego, a nie szukanie najtańszych rozwiązań - mniej wygodnych:)

Nie negujmy takich osób, możemy jedynie pozazdrościć, ale nie bądźmy zawistni!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wchodzisz do sklepu czy na sklep. Do hali czy na halę a może w halę.
A swoja drogą te wszystkie lampiony - kwiaciarnia i inne podobne własnie z Renku pochodzą lub innej hurtowni
Jest taka firma , która zajmuje się serwisem roślin dla firm. Zamawiasz, przywożą Ci kwiaty doniczkowe, prawdziwe w wielkich glinianych donicach.
Zapytałam kiedys gdzie kupują donice, a w Renku tyle ,że cena wzrasta ( 500 a 800 jest różnica) , niestety klient naiwny płaci .To tak na marginesie odbiegając od tematu.
Dla mnie fajne bibeloty miało Almi Decor, Home & You i TXMaxx a i Ikea miewa fajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do Renku to nie jestem pewien formy, przecież to giełda, a nie sklep.
Jeśli byłby to sklep to w Renku, ale skoro giełda to chyba na Renku ?
Swoją drogą ze 40 postów w temacie, a 80% nie związanych z nim, jak np.. mój.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie NA tylko W sklepie, WE wsi i W renku jeżeli już
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam w tym sklepiku i to nie tylko zwykły sklepik, można sobie złożyć zamówienia na wystrój wnętrza . kobitka jest rewelacyjna na renku takich stroików nie ma ! /to nie są sztuczności - plastiki/ Ja na pewno zamówię stroik na stół wigilijny bo są pięknie wykonane i naturalne. Umiecie tylko krytykować to wychodzi wam najlepiej!!!! Widać że właściciele lokali starają się aby stworzyć namiastkę "luksusu " na naszej wsi a Wy - tylko krytykujecie .Wejdż i zobacz co jest i jakie ceny!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
niech Pani nie przesadza
Jakie wspaniałe, zwykłe jakich wszędzie pełno a w Renku nawet fajniejsze bywają. Sorry ale mamy chyba inny gust.
Sklep upadnie i wspomni Pani moje słowa.
Ja życzę tej babce powodzenia ale nieco się znam na handlu i wiem też jaka jest cena wynajmu za te lokale.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odnośnie sklepu który otworzył się w centrum handlowym Feniks bo o nim tutaj chyba mowa (zdążyłam zauważyć że zboczyliście z tematu) jest piękny, przepiękne ozdoby coś wspaniałego i w bardzo rozsądnej cenie, kobieta z którą rozmawiałam ma super wizję na rozwój tego miejsca, w porównaniu co było kiedyś po drugiej stronie centrum jest nie do opisania wszystko spójne i grające w pięknym klimacie. Będę stałą klientką i już sama złożyłam zamówienie na świąteczne ozdoby.

PS: Chciałam zaznaczyć że nie są to rzeczy które są z "Renku" na którym robię również zakupy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
U Janka na kreche;)
Podobne "bibeloty" :-) i dużo więcej użytecznych przedmiotów oraz od grudnia artykuły papiernicze, większy wybór chemii, kosmetyków, farb do włosów mamy w Sklepie Piękny Dom, który mieści się teraz przy Biedronce, szary budynek - po schodkach za barierami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Eklerku można kupić ciacho, a obok w Bani- Luce można wypić pyszną kawę. Dla przejeżdżających dobry wybór...... Tam są również pyszne kawy, herbaty i różne przyprawy. Dzisiaj właśnie przejeżdżałam obok i"wpadłam" zobaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a sklepik w Feniksie już otwarty, bibleloty juz taki kiedys tam był.
Sorry ale sie nie utrzyma za ten czynsz. Ile sprzedaż stroików, serweteczek itp.Większy wybór w kwaiciarni przy Xavierze jest choć tam nietanio.
Życzę powodzenia ale pomysł nietrafiony. I jeszcze wejście od strony fitness.
Sorry ale nie wiem jak ludzie tworzą biznes-plan.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to chyba kwestia cen , oszczędności - Biedronka.
Tak sądzę, czasem wola gorsze a tańsze a czasem tanie też może się dobre trafić dlatego różnie z ludzmi bywa. Nie każdy kasę ma.
A sklepik Bania Luca bardzo fajny trzeba rozreklamować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram. Pani Maura jest doskonałym fachowcem, a Jej sklepik ma specyficzny klimat. I oby takich więcej w Baninie. Niestety, trzeba jeszcze trochę czasu, aby ludziska przekonali się do Bania-Luki i Eklerka. W Baninie nie brakuje bowiem mieszkańców ceniących produkty inne niż z Biedronki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tym odcinku jest chodnik? okey
nie pamiętam jestem z centrum:)
na lotniczej jest szeroki chodnik i ludzie rowerami jeżdżą, bez przesady.
To tak na marginesie :)
Tu nie chodzi o to by wytykać komu się chce a komu nie
tylko żeby biznes przynosił zysk

spacerkiem, rowerkiem po Lotniczej...nie mam odwagi
ale do Eklerka jeżdżę bo chlebek smaczny
do góry