Widok

Nowy Sklepik?

Nowy sklepik otwiera się w Centrum Feniks , ciekawe jaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
co do Renku to nie jestem pewien formy, przecież to giełda, a nie sklep.
Jeśli byłby to sklep to w Renku, ale skoro giełda to chyba na Renku ?
Swoją drogą ze 40 postów w temacie, a 80% nie związanych z nim, jak np.. mój.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wchodzisz do sklepu czy na sklep. Do hali czy na halę a może w halę.
A swoja drogą te wszystkie lampiony - kwiaciarnia i inne podobne własnie z Renku pochodzą lub innej hurtowni
Jest taka firma , która zajmuje się serwisem roślin dla firm. Zamawiasz, przywożą Ci kwiaty doniczkowe, prawdziwe w wielkich glinianych donicach.
Zapytałam kiedys gdzie kupują donice, a w Renku tyle ,że cena wzrasta ( 500 a 800 jest różnica) , niestety klient naiwny płaci .To tak na marginesie odbiegając od tematu.
Dla mnie fajne bibeloty miało Almi Decor, Home & You i TXMaxx a i Ikea miewa fajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A widzisz są osoby wśród nas które pomimo tego że mieszkają w domach stać jest na kupno gotowego, a nie szukanie najtańszych rozwiązań - mniej wygodnych:)

Nie negujmy takich osób, możemy jedynie pozazdrościć, ale nie bądźmy zawistni!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W takim razie wchodzę do giełdy czy w giełdę ? Bo wg mnie na giełdę (mimo że to brzmi jakbym uruchamiał akcje spółki).
Bo to jedyne co tu ma znaczenie, hala, ani sklep mnie nie przekonują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dyskusja bez sensu, a czy można uruchomić akcje spółki? ja np. uruchamiam silnik samochodu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oby przetrwał ok jest fajny ,życzę jak najlepiej , Banino się rozbudowuje, niedługo za Xavierem tez będą sklepy i fajnie bo kiedyś tu nic nie było
Powodzenia
Amen
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brnijmy dalej... Uruchamia go rozrusznik, a nie Ty. Ty wciskasz przycisk START, przekręcasz kluczyk w stacyjce, ewentualnie korzystasz z trzeciego sposobu... :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przyznam, że dobre:) uruchamiam posrednio, tak jak i jadę samochodem a nie koniecznie w samochodzie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Człowieku ale się czepiasz. ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety czarno to widzę,ale życzę właścicielom powodzenia, wiem jak trudno jest wyżyć dziś z handlu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do wszystkich życzliwych pesymistów: sklep powstał z myślą o ludziach lubiących rzeczy ładne i niebanalne, których nie dostaniesz w sklepie za rogiem. w Baninie ten sklep nie ma konkurencji. od właścicielki wiem że niedługo rusza sprzedaż internetowa a od stycznia wchodzi do sprzedaży duńska marka bloomingville a z czasem nawet house doctor. jeśli ktoś zna się na trendach wie o czym pisze!!!! poza tym ta kobieta robi piękne rzeczy z pasją i podpowiada jak z prostych rzeczy zrobić coś naprawdę super. choć wie że nie będzie łatwo ma plan i pomysł na siebie. co niektórzy mogą jej tego pozazdrościć. życzę powodzenia!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
piękny dom może się schować- mydło i powidło, sieje kiczem ale nie ładne to co ładne tylko co się komu podoba. zastanawiam się jak ten sklep się utrzymuje???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na Pani nieszczęście radzi sobie całkiem dobrze, zapraszam do nowej siedziby, gdzie trochę mniej powidła :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w nowym sklepiku, fajnie fakt, podoba mi sie i coś zakupię przed świetami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do Sklepu Piękny Dom, ktos napisał mydło i powidło ale czasem jak cos potrzebne jest to tam własnie dostaniesz.
Po co takie durne komentarze typu z czego się utrzymuje z asortymentu różnorodnego, chemia, szkło, kosmetyka, gosp. domowe i inne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taki sklep jest bardzo potrzebny. Ja do takiego typu sklepu jeździłam do Wrzeszcza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
o gustach sie nie dyskutuje
Jeden lubi Villeroya p 100 zł za kieliszek inny Rosenthala a inny szkło z Ikea. Każdy ma cos odmiennego w ofercie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I to mi się podoba !!! Ja osobiście jestem zadowolona z naszych sklepików , tym bardziej że właściciele są naprawdę mili i pomocni w zakupach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się nad zgłoszeniem powyższego postu na policję. Nazywanie mieszkańców osiedla rodzinnego oraz familijnego gettem jest obraźliwe, a na to jest już paragraf. Co o tym sądzicie? Znalezienie takiej osoby nie będzie problem, bo jest znane jej ip
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
Masz rację, zgłoś to najpierw do wychowawczyni w swojej klasie. Nie będzie cię przecież ktoś bezkarnie przezywał. Może na wywiadówce poskarży się rodzicom i dostanie w skórę, że dokucza kolegom i koleżankom w Vb.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry