Widok

Nowy Sklepik?

Nowy sklepik otwiera się w Centrum Feniks , ciekawe jaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jakie to ma znaczenie czy stara mieszkanka czy nowa? Poziom Twojej wypiwiedźi jest żenujący: (
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
ludzie , Ja też jestem z osiedlowego getta i poprostu była to mała ironia i śmieje się z tych ludzi co piszą że my jesteśmy gettem ; ) no bo cóż zrobić inneg na ludzką głupotę ? Pozdrawiam i też polecam troche luzu ; )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aaa i żeby nie było sklepik polecam , bo prowadzi go osoba , która zna się na tym co robi ; ) ; ) a Ciebie kaszub podam za podjudzanie tlumu ; )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tez mieszkam w tym getcie i fakt wyglada to jak ciąg getta. No jak to ktos kiedys powiedzial "taki mamy klimat" tzn tak sie teraz buduje osiedla, kiedys wielka plyta i 12 pieter a teraz osiedla kamienic 4 pietrowych albo szeregi tudziez blizniakow czy mieszkan 2 rodzinnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do zapałki;

Ironia? i w dodatku mała?

Obrażasz w poście powyżej sąsiadkę, którą bardzo dobrze znasz pisząc:
cyt."Sklepik otworzyła Pani , która nie jest "starą "mieszkanką Banina , tylko Pani z getta. ; ) : )"

I pomyśleć,że takie wpisy idą na konto starych mieszkańców Banina.

Oj nieładnie, nieładnie i jeszcze masz pretensje do Kaszuba.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Znam z widzenia i nie miałam na myśli nikogo obrazić .... koniec dyskusji . Snoby ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
piekarnia Eklerek juz jest zlikwidowana a ceny mieli konkurencyjne np. w porównaniu z cukierniami - piekarniami z Gdańska. Szkoda wielka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry