Widok
Nie tylko nasza pani dyrektor pożegnala się z stanowiskiem. Dyrektorka w czestkowie również udała się na tzw urlop zdrowotny roczny po którym udaje się na emeryturę. Proszę dobrze poczytać ze jeszcze dwie dyrektorki z okolicznych miejscowości rezygnują lub udają się na wcześniejsze emerytury. A wiadomo że oświata należy do gminy. Więc wiadomo o co i kogo chodzi. Pozdrawiam
Wydaje mi się, że p.Katarzyna jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko. Bardzo dobrze przygotowuje dzieci, ma wiele pomysłów, jest ambitna, po prostu jej się chce. Myslę, ze bedzie miała duzo do zaoferowania naszej szkole. Nie wiemy jak było, moze pani Dyrektor chciala odejść na emeryturę, to przecież funkcja z duzą odpowiedzialności i obciązeniem.
Wracam jeszcze do kateingu, ktoś na tym zarobi ale nie skorzystają dzieci .Jeżeli kuchnia i stołówka w nowej szkole jest właściwie wyposażona, to trzeba dać pracę miejscowym, przede wszystkim gotować smaczne, świeże posiłki, Nawet szpitale już odchodzą od kateringu. Obrzydlistw np. w wejherowskim szpitalu nie dało się jeść. Tam jest kuracja odchudzająca za darmo, po tygodniu, parę kilogramów mniej. Rodzice, siła w was!
Anonimie, czytając Twoje wypowiedzi i nawiązując do masztu na Kościele, można odpowiedzieć Tobie w ten sam sposob: Idź i się zapytaj. Szczerze mówiąc, to trochę poczytałem Twoich opinii na tym forum.. I lepiej czasami naprawdę przemilczec, bo trochę zawieraja jadu a mało konkretów. To tak kilka słów ode mnie.