Widok
Jedlismy tam raz pizze, nie ma co narzekac cienka dobra pizza, co do ceny nie jest drogo ale ok 3 do 5 pln wyzsza niz w podobnych lokalach i chodzi mi o podobna pizze na cienkim ciescie, obsluga bardzo mila, ale wystarczy podjechac na innych blachach niz GKA co nie oznacza, ze czlowiek nie mieszka w okolicy i juz nie proponuja polubienia na FB ;) ale to tylko drobnostka bo najwazniejsze sa potrawy. Napewno w przyszlosci postaramy sie sprobowac cos innego niz pizze. Duzy minus toaleta.
Widocznie miałam pecha. Ale faktycznie tak było czekałam tak długo i żadnego przepraszam. W innych knajpach chociaż informują.
Drogo nie jest, a nawet jak na ilość składników to tanio. Jednak nie jest to najlepsza pizza jaką jadłam. Jest w pierwszej 5 ale nie 3.
Duży plus za wygląd i świeżość. Nic poza tym.
To moja obiektywna opinia, nikogo nie opluwam. Jak to nie którzy liczą swoje piękne minusy.
Drogo nie jest, a nawet jak na ilość składników to tanio. Jednak nie jest to najlepsza pizza jaką jadłam. Jest w pierwszej 5 ale nie 3.
Duży plus za wygląd i świeżość. Nic poza tym.
To moja obiektywna opinia, nikogo nie opluwam. Jak to nie którzy liczą swoje piękne minusy.
30 minut? Ale takich na prawdziwym zegarku minut? Byłem tam z 10 razy i mi się ani razu nie zdażyło. Czekałem może 15 minut, a może nawet mniej.
Jadłem rybę (tuńczyk), kilka razy Pizzę (głównie ostrą Pepperoni i Salami), makarony. Ryba wielka i świeża, Pizza bardzo dobra - sporo w niej Oliwy, ale nie przeszkadza to jej bynajmniej. Jak ktoś lubi pikantne pizze to nie zawiedzie się papryczkami Peperoni. Sosy do makaronu - wyborne.
Pan sympatyczny, trochę gawędziarz.
Fakt, tanio nie jest, Pizza 20 kilka złotych. Ryba (duży egzemplarz) kosztowała chyba 40+.
Spory minus jedzenia na zewnątrz - śmierdzi czasem szambem. No i nie ma dowozu.
Jadłem rybę (tuńczyk), kilka razy Pizzę (głównie ostrą Pepperoni i Salami), makarony. Ryba wielka i świeża, Pizza bardzo dobra - sporo w niej Oliwy, ale nie przeszkadza to jej bynajmniej. Jak ktoś lubi pikantne pizze to nie zawiedzie się papryczkami Peperoni. Sosy do makaronu - wyborne.
Pan sympatyczny, trochę gawędziarz.
Fakt, tanio nie jest, Pizza 20 kilka złotych. Ryba (duży egzemplarz) kosztowała chyba 40+.
Spory minus jedzenia na zewnątrz - śmierdzi czasem szambem. No i nie ma dowozu.
Jestem stslym gościem ,niemal od otwarcia😊
Moim zdaniem pizze,którą serwują jest najsmaczniejszą pizzą w okolicy i jedną z najlepszych jakie jadlam w Polsce 😊...znam sie na tym 😊
Nigdy tez nie czekałam na pizze 30 mim,zresztą to nie kebab,czy hod dogi,poczekać warto 😊
Tak trzymać i nie schodzic z jakości 😊 Powodzenia
Moim zdaniem pizze,którą serwują jest najsmaczniejszą pizzą w okolicy i jedną z najlepszych jakie jadlam w Polsce 😊...znam sie na tym 😊
Nigdy tez nie czekałam na pizze 30 mim,zresztą to nie kebab,czy hod dogi,poczekać warto 😊
Tak trzymać i nie schodzic z jakości 😊 Powodzenia
nic specjalnego.
1. Bardzo długi czas oczekiwania ponad 30 min
2. ciasto mniej niż przeciętne.
3. Cena nieadekwatna do całokształtu.
= zjeść by wiedzieć, ale nie wracać.
a i faktycznie lemoniada smaczna, ale też nie najlepsza. :P Fajnie, że świeża.
Jeżeli ktoś z knajpy kiedyś to przeczyta: czasem ilość składników na pizzy to nie wszystko.
1. Bardzo długi czas oczekiwania ponad 30 min
2. ciasto mniej niż przeciętne.
3. Cena nieadekwatna do całokształtu.
= zjeść by wiedzieć, ale nie wracać.
a i faktycznie lemoniada smaczna, ale też nie najlepsza. :P Fajnie, że świeża.
Jeżeli ktoś z knajpy kiedyś to przeczyta: czasem ilość składników na pizzy to nie wszystko.
Temperatura podawania wina czerwonego to bodajze 17-18 stopni,
nie wiem jak u Ciebie w domu, ale w większości normalnych mieszkań/domów temperatura pokojowa to jednak 20-24 stopnie.
Zresztą poszukaj w internecie, też trafisz na tę sprzeczność, z jednej strony nie z lodówki z drugiej strony temperatura poniżej pokojowej.
nie wiem jak u Ciebie w domu, ale w większości normalnych mieszkań/domów temperatura pokojowa to jednak 20-24 stopnie.
Zresztą poszukaj w internecie, też trafisz na tę sprzeczność, z jednej strony nie z lodówki z drugiej strony temperatura poniżej pokojowej.
Trattoria U Przyjaciół
Czytając i słysząc różne opinie, poszliśmy tam z ciekawości. Pozytywnie zaskoczeni. Fajny klimat, ciekawy wystrój. Sprawna i szybka obsługa. Bardzo fachowo i rzetelnie podane dania. Widać zaangażowanie i dbałość o każdy szczegół. Ogólnie fajna knajpka z potencjałem. Oby utrzymali taki poziom.