Widok

Nowy lokal gastro "u przyjaciół"?

Co to ? i co będzie do jedzenia :D Ktoś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedlismy tam raz pizze, nie ma co narzekac cienka dobra pizza, co do ceny nie jest drogo ale ok 3 do 5 pln wyzsza niz w podobnych lokalach i chodzi mi o podobna pizze na cienkim ciescie, obsluga bardzo mila, ale wystarczy podjechac na innych blachach niz GKA co nie oznacza, ze czlowiek nie mieszka w okolicy i juz nie proponuja polubienia na FB ;) ale to tylko drobnostka bo najwazniejsze sa potrawy. Napewno w przyszlosci postaramy sie sprobowac cos innego niz pizze. Duzy minus toaleta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy w weekend, zachwalają świeże grzybki, no i faktycznie takie bły, tu wielki plus dla właściciela nie okłamuje, jedliśmy tam przepyszne gnocchi z grzybkami, najlepsze jakie było mam dane skonsumować.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widocznie miałam pecha. Ale faktycznie tak było czekałam tak długo i żadnego przepraszam. W innych knajpach chociaż informują.
Drogo nie jest, a nawet jak na ilość składników to tanio. Jednak nie jest to najlepsza pizza jaką jadłam. Jest w pierwszej 5 ale nie 3.
Duży plus za wygląd i świeżość. Nic poza tym.
To moja obiektywna opinia, nikogo nie opluwam. Jak to nie którzy liczą swoje piękne minusy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Byłam z rodziną. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a ogromnie rzadko jadam
w lokalach. Miła obsługa, lecz - to co dla mnie najważniejsze - czuje się, że dania przygotowuje się ze świeżych produktów. Np. sos grzybowy - palce lizać!:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie można by założyć ze wystarczy klienteli dla wszystkich knajp? i nie będą się opluwać na wzajem wtedy, walczcie jakośćią i ceną wyjdzie to nam wszystkim na zdrowie!!!!!11
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świat zwariował
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
30 minut? Ale takich na prawdziwym zegarku minut? Byłem tam z 10 razy i mi się ani razu nie zdażyło. Czekałem może 15 minut, a może nawet mniej.

Jadłem rybę (tuńczyk), kilka razy Pizzę (głównie ostrą Pepperoni i Salami), makarony. Ryba wielka i świeża, Pizza bardzo dobra - sporo w niej Oliwy, ale nie przeszkadza to jej bynajmniej. Jak ktoś lubi pikantne pizze to nie zawiedzie się papryczkami Peperoni. Sosy do makaronu - wyborne.
Pan sympatyczny, trochę gawędziarz.
Fakt, tanio nie jest, Pizza 20 kilka złotych. Ryba (duży egzemplarz) kosztowała chyba 40+.
Spory minus jedzenia na zewnątrz - śmierdzi czasem szambem. No i nie ma dowozu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeest uzbierałem 6 minusów, chcę więcej, wiem ,że potraficie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pizza puszka, reszta nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
6 minusów za wyrażenie swojej merytorycznej opinii, to właściciela robota czy ma tu jakiś pomagierów. Ja byłem i o tym lokalu mam dokładnie taką samą opinię, czekam teraz na Wasze "lajki"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jestem stslym gościem ,niemal od otwarcia😊
Moim zdaniem pizze,którą serwują jest najsmaczniejszą pizzą w okolicy i jedną z najlepszych jakie jadlam w Polsce 😊...znam sie na tym 😊
Nigdy tez nie czekałam na pizze 30 mim,zresztą to nie kebab,czy hod dogi,poczekać warto 😊
Tak trzymać i nie schodzic z jakości 😊 Powodzenia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
nic specjalnego.
1. Bardzo długi czas oczekiwania ponad 30 min
2. ciasto mniej niż przeciętne.
3. Cena nieadekwatna do całokształtu.

= zjeść by wiedzieć, ale nie wracać.

a i faktycznie lemoniada smaczna, ale też nie najlepsza. :P Fajnie, że świeża.
Jeżeli ktoś z knajpy kiedyś to przeczyta: czasem ilość składników na pizzy to nie wszystko.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11
... jednak nikt z restauracji tego forum nie czyta :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie chce bruzdzic na fejsie, ale jesli ktos z restauracji czyta ten temat, to poprawcie w ostatnim wpisie "tagiatelle" na "tagliatelle"
nie przystoi Wam ta literowka ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
czarne myśli pozwalają przyjemnie w towarzystwie nieestetycznego szeryfa pysznie posilić się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedzonko pyszne ale niestety wygląd pana przyjmującego zamówienie nieestetyczny, tzn. zapaska tak brudna, że aż czarna od wycieranych w nią rąk - zniechęca i daje do myślenia o estertce i czystości na kuchni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
racja jedzenie dobre ale do porcji duzej rybki z pieca tylko 6 plasterków pieczonych ziemniaczków ? poprosiłam o dodatkowa porcję to otrzymałam 4 szt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temperatura podawania wina czerwonego to bodajze 17-18 stopni,
nie wiem jak u Ciebie w domu, ale w większości normalnych mieszkań/domów temperatura pokojowa to jednak 20-24 stopnie.
Zresztą poszukaj w internecie, też trafisz na tę sprzeczność, z jednej strony nie z lodówki z drugiej strony temperatura poniżej pokojowej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trattoria U Przyjaciół

Czytając i słysząc różne opinie, poszliśmy tam z ciekawości. Pozytywnie zaskoczeni. Fajny klimat, ciekawy wystrój. Sprawna i szybka obsługa. Bardzo fachowo i rzetelnie podane dania. Widać zaangażowanie i dbałość o każdy szczegół. Ogólnie fajna knajpka z potencjałem. Oby utrzymali taki poziom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz rację - tylko na wynos
bo w lokalu brudno, na zewnątrz pod stolikami pety, na stolikach poklejona cerata, pajęczyny
wewnątrz skwar i brzydki zapach
syfiasty parking, sztućce tanie z Ikei
jedzonko nawet dobre, lemoniada super
ceny za zupy (14 zł) nie do przyjęcia jak na w sumie przydrożny bar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry