Widok

Nowy żłobek Gdańsk

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy, planuję w połowie lipca otwarcie prywatnego żłobka w Gdańsku-Wrzeszczu. Zapraszam wszystkie maluszki od 6 miesiąca do 4 roku życia. Zainteresowane mamy proszę o kontakt zlobek@strylus.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piękna stron internetowa
mam 9-miesięcznego synka i szukam dla niego żłobka w Gdańsku, można prosić o więcej informacji o lokalizacji i opłatach?
podbijam, bo też jestem zainteresowana opłatą i dokładną lokalizacją
Żłobek znajduje się w Gdańsku-Wrzeszczu na ulicy Żeglarskiej 4. Dwa przestanki od Galerii Bałtyckiej, wszelkie informacje o możliwościach cenowych abonamentów miesięcznych znajdą Panie na http://www.strylus.pl a także wszystkie informacje o naszej placówce. Serdecznie pozdrawiam
W odpowiedzi na pytania odnośnie wolnych miejsc- tak są jeszcze wolne miejsca :)
Czy jest możliwość przyprowadzania dziecka na 5h dziennie do Państwa żłobka?
Strasznie drogo,wysokie czesne i to bez wyżywienia. To tylko dla bogaczy.
plus wyżywienie to około 1000 zł miesięcznie to już wole dać tą kase opiekunce która zajmuję się tylko moim dzieckiem i nie boje się ze bedzie chorować co tydzień i bede się musiała zwalniac z pracy ....
image
Każdy ma wybór czy powierzyć dziecko niani czy żłobkowi. W placówce typu żłobek/przedszkole dzieci zupełnie inaczej się rozwijają niż same w domu. Dzieci są lepiej przygotowane do dalszej edukacji. Mają dużą przestrzeń do zabawy, uczą się tolerancji, życia w grupie, kształtują charaktery, odkrywają swoje zdolności. A przede wszystkim w różnorodnej społeczności nabywają doświadczenia o jakie naprawdę trudno w domu. Ale to tylko moja teoria :D
Moim zdaniem zdaży się jeszcze rozwinąc w przedszkolu ale tak jak napisałas to wybór każdego z osobna. Mnie tylko rozczula jak wychodze rano a on jeszcze słodko spi i potrafi tak spac np do 8 :) A tak musiałabym go zrywac o 6 rano bo ja 7:30 do pracy szybko szybko bo się mama do pracy spóźni zimno wiatr deszcz śnieg brrrrr
Niech się jeszcze troche pobyczy jak może bo już niedługa szara rzeczywistośc :)
image
hehe no szkoda że te szkraby tak szybko rosną :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ile dzieci będzie ogólnie w żłobku?
Czy jest podział na grupy wiekowe, czy też wszystkie dzieci siedzą razem?
Czy w skład kadry wchodzą tylko wymienione na stronie osoby,czyli jeden wychowawca, pani dyrektor i psycholog (prowadzący zajęcia raz w tygodniu)? Martwi mnie brak pielęgniarki i tylko 1 wychowawca, to trochę mało...
image
image
Witam,
Żłobek jest przygotowany na 30 dzieci, dzieci będą podzielone na dwie grupy wiekowe od 6 miesięcy do 2 lat i od 2 do 4 latek. Strona internetowa jest w budowie, na każde 5 dzieci przypada jedna Pani wychowawczyni, nie wszystkie Panie są mają jeszcze uzupełnione dane na stronie. Wszystkie Panie wychowawczynie mają studia wyższe z pedagogiki. Pani dyrektor jest z wykształcenia pielęgniarką, która będzie dyspozycyjna cały dzień w żłobku. Oczywiście w razie konieczności i zwiększającej się liczby dzieci przewidziane jest zatrudnienie dodatkowej pielęgniarki lub położnej. Wszystkie Panie są przeszkolone z udzielania pierwszej pomocy.
To brzmi dobrze :) Dziękuję za rozwianie wątpliwości.
image
image
Witam,
Już działamy zapraszam wszystkich zainteresowanych rodziców.
http://www.strylus.pl
Pozdrawiam
A ja nie chciałabym żeby moim dzieckiem zajmowała się kobieta, która mówi "przestanki".
bardzo ciekawa oferta, podoba mi się wystrój to że na 5 dzieci jedna opiekunka i że jest pielęgniarka... Cena nie jest zachęcająca ale rozumiem wkońcu każdy pracuje żeby zarabiać i musi utrzymać siebie a czasami nie tylko siebie...
mam nadzieję że żłobek będzie funkcjonował ok.
życzę powodzenia...
PS proszę tylko nie oskarżać mnie o jakąś reklamę jestem poprostu mile zaskoczona placówką, bo własnie przejechałam się na jednym z prywatnych żłobków (Wesoły Skrzat - Osowa). Został zamknięty z tygodniowym wyprzedzeniem a do tego warunki w połowie nie były tak dobre jak tu a płaciłam 620 bez wyżywienia...
image

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry