Widok

Nowy żłobek Gdańsk

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy, planuję w połowie lipca otwarcie prywatnego żłobka w Gdańsku-Wrzeszczu. Zapraszam wszystkie maluszki od 6 miesiąca do 4 roku życia. Zainteresowane mamy proszę o kontakt zlobek@strylus.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
piękna stron internetowa
mam 9-miesięcznego synka i szukam dla niego żłobka w Gdańsku, można prosić o więcej informacji o lokalizacji i opłatach?
podbijam, bo też jestem zainteresowana opłatą i dokładną lokalizacją
Żłobek znajduje się w Gdańsku-Wrzeszczu na ulicy Żeglarskiej 4. Dwa przestanki od Galerii Bałtyckiej, wszelkie informacje o możliwościach cenowych abonamentów miesięcznych znajdą Panie na http://www.strylus.pl a także wszystkie informacje o naszej placówce. Serdecznie pozdrawiam
W odpowiedzi na pytania odnośnie wolnych miejsc- tak są jeszcze wolne miejsca :)
Czy jest możliwość przyprowadzania dziecka na 5h dziennie do Państwa żłobka?
Strasznie drogo,wysokie czesne i to bez wyżywienia. To tylko dla bogaczy.
plus wyżywienie to około 1000 zł miesięcznie to już wole dać tą kase opiekunce która zajmuję się tylko moim dzieckiem i nie boje się ze bedzie chorować co tydzień i bede się musiała zwalniac z pracy ....
image
Każdy ma wybór czy powierzyć dziecko niani czy żłobkowi. W placówce typu żłobek/przedszkole dzieci zupełnie inaczej się rozwijają niż same w domu. Dzieci są lepiej przygotowane do dalszej edukacji. Mają dużą przestrzeń do zabawy, uczą się tolerancji, życia w grupie, kształtują charaktery, odkrywają swoje zdolności. A przede wszystkim w różnorodnej społeczności nabywają doświadczenia o jakie naprawdę trudno w domu. Ale to tylko moja teoria :D
Moim zdaniem zdaży się jeszcze rozwinąc w przedszkolu ale tak jak napisałas to wybór każdego z osobna. Mnie tylko rozczula jak wychodze rano a on jeszcze słodko spi i potrafi tak spac np do 8 :) A tak musiałabym go zrywac o 6 rano bo ja 7:30 do pracy szybko szybko bo się mama do pracy spóźni zimno wiatr deszcz śnieg brrrrr
Niech się jeszcze troche pobyczy jak może bo już niedługa szara rzeczywistośc :)
image
hehe no szkoda że te szkraby tak szybko rosną :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ile dzieci będzie ogólnie w żłobku?
Czy jest podział na grupy wiekowe, czy też wszystkie dzieci siedzą razem?
Czy w skład kadry wchodzą tylko wymienione na stronie osoby,czyli jeden wychowawca, pani dyrektor i psycholog (prowadzący zajęcia raz w tygodniu)? Martwi mnie brak pielęgniarki i tylko 1 wychowawca, to trochę mało...
image
image
Witam,
Żłobek jest przygotowany na 30 dzieci, dzieci będą podzielone na dwie grupy wiekowe od 6 miesięcy do 2 lat i od 2 do 4 latek. Strona internetowa jest w budowie, na każde 5 dzieci przypada jedna Pani wychowawczyni, nie wszystkie Panie są mają jeszcze uzupełnione dane na stronie. Wszystkie Panie wychowawczynie mają studia wyższe z pedagogiki. Pani dyrektor jest z wykształcenia pielęgniarką, która będzie dyspozycyjna cały dzień w żłobku. Oczywiście w razie konieczności i zwiększającej się liczby dzieci przewidziane jest zatrudnienie dodatkowej pielęgniarki lub położnej. Wszystkie Panie są przeszkolone z udzielania pierwszej pomocy.
To brzmi dobrze :) Dziękuję za rozwianie wątpliwości.
image
image
Witam,
Już działamy zapraszam wszystkich zainteresowanych rodziców.
http://www.strylus.pl
Pozdrawiam
A ja nie chciałabym żeby moim dzieckiem zajmowała się kobieta, która mówi "przestanki".
bardzo ciekawa oferta, podoba mi się wystrój to że na 5 dzieci jedna opiekunka i że jest pielęgniarka... Cena nie jest zachęcająca ale rozumiem wkońcu każdy pracuje żeby zarabiać i musi utrzymać siebie a czasami nie tylko siebie...
mam nadzieję że żłobek będzie funkcjonował ok.
życzę powodzenia...
PS proszę tylko nie oskarżać mnie o jakąś reklamę jestem poprostu mile zaskoczona placówką, bo własnie przejechałam się na jednym z prywatnych żłobków (Wesoły Skrzat - Osowa). Został zamknięty z tygodniowym wyprzedzeniem a do tego warunki w połowie nie były tak dobre jak tu a płaciłam 620 bez wyżywienia...
image

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry