Widok

Nr IP

Help!!!!
Czy ktoś wie,gdzie w kompie można odszukać jakiś plik aby zidentyfikować czyjś nr IP komputera na z czata?Gdzie tego szukać w kompie tj w jakich plikach.Jak toś wie to proszę o łatwą instrukcję jak to znaleść.

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz to rozwinac.....napisz dokladnie o co chodzi
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Chodzi oto,aby poznać kogos nr IP komputera.Gadałam wczoraj z kims na czacie i chciałabym sie dowiedzieć skąd pisze.I z jaką dokładnością mogę się dowiedzieć.Wiem,że jakaś możliwość,bo rozmowy z netu też się gdzieś zapisują w kompie tylko nie wiem gdzie i chciałabym sie dowiedzieć gdzie tego szukać tj w jakich plikach,jak tam dojść i poznać nr IP.
Pamiętasz jak ustalił ktoś z forum IP dzyndzla????O coś takiego mi chodzi.
Daj szybko znać jak coś wymyslisz,albo na maila mi napisz.Dzięki z góry.

poslalem Ci maila, bo wole nie zanudzac tutajszej publiki;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dzięki Anty,mail doszedł :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać (294 odpowiedzi)

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę. Co z kobietą moją jest nie...

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

do góry