Widok

Numer jeden Radek Smarz

Zdecydowanie polecam. To właśnie tam odnalazłam fryzjera z moich marzeń i snów. Radek Smarz to prawdziwy profesjonalista. Człowiek, który wykonuje swój zawód z pasją i jest mu całkowicie oddany. Czego efekty widać w wykonywanych przez Niego fryzurach. Posiada niezawodny instynkt fryzjerski ( w tej branży niezbędny ) dzięki któremu idealnie potrafi dopasować cięcie włosów oraz ich kolor do typu urody danej osoby. Ja sama z szarej blondynki przeistoczyłam się w temperamentnego rudzielca. Co wyszło mi zdecydowanie na plus O jego talencie świadczy również wygrana w prestiżowych konkursach i angaż przy komercyjnych sesjach zdjęciowych. Czuję się prawdziwą szczęściarą, że trafiłam pod nożyczki Radka.Już ponad rok korzystam z usług tego fryzjera i nie zamierzam tego zmieniać. Szczerze polecam WSZYSTKIM, którzy chcą wyglądać rewelacyjnie :)
Moja ocena
Club Fryzjerski Alternative kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak byłam u Pana Radka w nowym salonie , i jestem bardzo zadowolona serdecznie polecam , kolor ,strzyżenie perfekto :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy ktoś wie ile kosztuje mniej wiecej taka wizyta w jego nowym salonie? Kolor + strzyzenie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok 150 zł na włosach średniej długości - ale każda cena jest warta wizyty w jego salonie, bo na prawdę zna się na tym co robi ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja byłam i powiem szczerze, że jestem bardzo rozczarowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pan fryc jest ok , jak dla mnie super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry