Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Numer jeden Radek Smarz wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. To właśnie tam odnalazłam fryzjera z moich marzeń i...
~Klientka
5

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 września 2012

Fryzjer przyciął mnie maszyną, nie polecam. wątek zamknięty Postanowiłem skorzystać z usług tego salonu ze względu na obowiązującą...
~student92.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 stycznia 2013

BRAWO MISTRZU!!!!!! wątek zamknięty Czytam tak i czytam i same pochwały dla pana Radka, ale ja nie o nim bo nie...
~Magda
-

dodano: 26 września 2012

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie zachęcam do skorzystania z usług Pana Radka Smarz. Korzystam z...
~Ania
-

dodano: 25 września 2012

P. - opinia wątek zamknięty Jestem klientką Pani Sylwany i jednym słowem, które wszystko wyrazi jest...
~P.
-

dodano: 8 września 2012

ZDECYDOWANE TAK wątek zamknięty Agnieszka jest najlepsza!:-)doświadczenie, umiejętność słuchania klienta i...
~Zadowolona Asia
-

dodano: 26 maja 2012

Gdzie jest Seba z Alternative z Rajskiej? wątek zamknięty Hej, czy wiecie może, gdzie można teraz znaleźć Sebę który pracował w salonie...
~mikki
-

dodano: 25 maja 2012

pierwsza wizyta wątek zamknięty Byla to moja pierwsza wizyta w Alternative - po przeczytaniu wielu...
~Marzena
-

dodano: 23 kwietnia 2012

Polecam wątek zamknięty Do Alternative chodzę już od dłuższego czasu, strzygło mnie wielu fryzjerów,...
~MANISHMA
-

Godny polecenia p. Radek wątek zamknięty Kilkakrotnie korzystałam już z usług p. Radka (farbowanie i strzyżenie) i za...
~Magda Z.
-

super wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizysty w salonie, Pan Radek bardzo profesjonalnie...
~klientka
-

dodano: 21 kwietnia 2012

Rewelacja i satysfakcja gwarantowana wątek zamknięty Byłem pierwszy raz i wiem że nie ostatni. Jestem bardzo zadowolony z Pana...
~Damian
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 marca 2012

Kreatywna koloryzacja wątek zamknięty Mam delikatne włosy, średniej długości i potrzebowałam fachowej ręki, by...
~Marta H.
-

dodano: 7 marca 2012

genialna Pani Kasia (ciemne włosy) wątek zamknięty spojrzenie, szybka decyzja Pani Kasi i wszyscy zwracają uwagę, że zmieniłem...
~mich_7
-

dodano: 6 marca 2012

Rewelacja ;)) wątek zamknięty Mega rewelacja, kolor super, pan Radek czyni cuda z włosami, można poczuć się...
~Asia
-

dodano: 4 stycznia 2012

zupelna etamorfoza wątek zamknięty Bardzo dziękuję Pani Kasi ( blondynce) za ściągnięcie koloru. Ze spranej...
~Justyna
-

dodano: 17 listopada 2011

Jak najbardziej pozytywna.... wątek zamknięty 1. salon rewelacja 2. pyszna kawa 3. miła recepcjonistka 4. 30% zniżki...
~LITHUANIA
-

dodano: 15 października 2011

Rewelacja x 3 wątek zamknięty Rewelacyjne miejsce Rewelacyjna kawa Rewelacyjna fryzura Pani Kasia blondynka...
~Żanetka
-

dodano: 19 lipca 2011

Świetna Pani Kasia !!!!! wątek zamknięty Z fryzjerem jest jak z markowej jakości ubraniem, zakładasz i odrazu wiesz,...
~Beti
-

dodano: 11 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry