Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - ocena Miałem okazję wziąć udział w dodatkowym kursie nurkowania w suchym skafandrze...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 czerwca 2025

pawel cz - ocena Świetne centrum nurkowe! Kurs OWD przeprowadzony profesjonalnie i w...
~pawel cz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 czerwca 2025

Martyna Chyrek - ocena Kurs OWD przy tak profesjonalnej załodze to sama przyjemność. Przesympatyczny...
~Martyna Chyrek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 15 czerwca 2025

Maciej - ocena Dobrze wyposażona baza w Chmielnie. Kompetentni i sympatyczni instruktorzy...
~Maciej
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 14 czerwca 2025

Justyna - ocena To już mój trzeci kurs w Centrum Nurkowym Tryton i po raz kolejny jestem...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 czerwca 2025

Maciej M - ocena Super, pełna profeska
~Maciej M
-

dodano: 8 czerwca 2025

Marek Derengowski - ocena Kurs OWD realizowany przez Tryton-a spełnił w pełni moje oczekiwania....
~Marek Derengowski
-

dodano: 8 czerwca 2025

FILIP - ocena Bardzo profesjonalny tryb szkolenia nurkowego OWD. Sprzęt profesjonalny tak...
~FILIP
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 czerwca 2025

Marek - ocena Bardzo profesjonalna szkoła nurkowa, dobrze wyposażona w sprzęt nurkowy i...
~Marek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 maja 2025

Tomasz Janowicz - ocena Pełen profesjonalizm, mega podejście do kursantów, bardzo duży nacisk na...
~Tomasz Janowicz
-

Adrianna - ocena Jeśli uczyć się nurkowania, to tylko z trytonem! Kasia to cudowna...
~Adrianna
-

Marcin - ocena Świetnie spędzony czas podczas szkolenia OWD! Mój instruktor, Oskar, był...
~Marcin
-

dodano: 25 maja 2025

Pan Mateusz - ocena Profesjonalizm i miła atmosfera. Instruktor z pasją i z chęcią przekazywania...
~Pan Mateusz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 9 maja 2025

Artur - ocena Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście, co dla mnie było szczególnie...
~Artur
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Ewa G. - ocena Szkoła nurkowania Ośmiornica to profesjonalne miejsce. Polecam z czystym...
~Ewa G.
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Kacper nie kasztan - ocena Zdecydowanie polecam kursy w Ośmiornicy. Wojtek przekazał nam masę...
~Kacper nie kasztan
-

dodano: 28 marca 2025

Karol - ocena Wycieczka zorganizowana praktycznie pod klucz wsiadasz w PL, lecisz, bawisz...
~Karol
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 12 marca 2025

Ruś - ocena Tryton potrafi połączyć wyprawy nurkowe ze zwiedzaniem - Andamany nurkowe...
~Ruś
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 3 lutego 2025

Aneta - ocena Świetne doświadczenie - mimo zimnej wody i słabej widoczności. Instruktorzy...
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 17 października 2024

Arkadiusz Peksyk - ocena Świetna baza nurkowa, idealna do szkoleń. Bardzo profesjonalne instruktorki i...
~Arkadiusz Peksyk
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 13 października 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
558

539

wątków

do góry