Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam goraco wątek zamknięty Zazwyczaj nie pisze opini ,bo mi sie nie chce . ale tutaj muszę .Zdawalam...
~aneta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 października 2013

Zdałam wątek zamknięty Pan Jan jest najlepszym instruktorem jakiego poznałam ...Niesamowicie...
~Kamila Rumia
-

dodano: 28 maja 2013

Super :) wątek zamknięty Szczerze polecam ! Pan Janusz wyrozumialy, cierpliwy, zero stresu w trakcie...
~a
-

dodano: 24 kwietnia 2013

POLECAM!!! wątek zamknięty Wszystko super extra :) Znajomi z innych szkół zdają po 6 razy jazdy, a ja za...
~M
-

dodano: 7 marca 2013

Polecam wszystkim :) wątek zamknięty Polecam wszystkim! Pan Jan jest po prostu oazą spokoju, cierpliwy,...
~Mateusz
-

dodano: 27 lutego 2013

Pozytywnie wątek zamknięty Szczerze polecam! Sam siebie z góry okreslałem jako ciężki przypadek, jednak...
~Dawid
-

dodano: 18 stycznia 2013

szczerze polecam! wątek zamknięty szczerze polecam naukę z panem Januszem, sympatyczny, opanowany, bardzo...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 listopada 2012

gwiazda wśród osk wątek zamknięty Lepiej trafić nie można! Kurs jazdy z Panem Janem będę wspominać do końca...
~Asia
-

dodano: 31 października 2012

Polecam :) wątek zamknięty Tani koszt kursu, możliwość zaliczenia jazd w 3 tygodnie, cierpliwy...
~Olaf
-

dodano: 24 sierpnia 2012

Polecam Serdecznie!!!! wątek zamknięty Witajcie;) Jestem właśnie świeżo po pieszym egzaminie i zadałam dzięki Panu...
~Krystyna
-

dodano: 27 czerwca 2012

GORACO POLECAM!!! wątek zamknięty Bardzo polecam Pana instruktora,naprawde jesli chodzi o wybor zawodou...
~Piotr
-

dodano: 17 czerwca 2012

Szkoła godna polecenia !!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!! : ) : ) : ) wątek zamknięty O jeździe nie miała zielonego pojęcia nigdy nie wierzyłam, że w ogóle dam...
~Jolanta masażystka Gdynia teraz
-

dodano: 11 czerwca 2012

Pojechałam po sukces! wątek zamknięty Moja opinia? Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Znalazłam instruktora,...
~Mazzy
-

dodano: 11 maja 2012

Najlepszy instruktor w Gdyni wątek zamknięty Niedawno odebrałam prawo jazdy i muszę przyznać, że bardzo dobrze zostałam...
~Agnieszka - Grabówek
-

dodano: 25 kwietnia 2012

Polecam! :) wątek zamknięty Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm !! Moge powiedzieć, że lubię i umiem...
~Ania
-

dodano: 2 lutego 2012

Zaraz po doszkoleniu zdalam! wątek zamknięty Dziekuje za poswiecone mi dwie godzinki.Szczerze polecam!W swojej...
~Ania
-

dodano: 20 stycznia 2012

Paulinka - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam !!! Pan Janusz świetnie wszystko tłumaczy. Zdałam za pierwszym...
~Paulinka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 grudnia 2011

Brawo dla pana Janusza! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z kursu. Zdałem za 2 razem, wiec jak dla mnie to...
~Krzysiek P.
-

dodano: 30 listopada 2011

Świeżo po zdanym prawie jazdy:) wątek zamknięty Pan Jan jest najlepszym instruktorem na świecie, naprawdę polecam:)
~Marta
-

dodano: 27 listopada 2011

Super szkoła! wątek zamknięty Bardzo dobra i bezstresowa nauka jazdy. Polecam nawet tym, którym wydaje się,...
~Monika
-

dodano: 1 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry