Widok
O WROZBITACH -KOSMIKA- TELEFONY
Ja rowniez probowalam nie raz sie dodzwonic raz za razem i automatycz.sekretarka mowi- "inny nr zostal wylosowany probuj jeszcze raz " w tym sensie...wiec z tymi polaczeniami w KOSMICE jest naprawde jakis nietakt, falsz i obluda. Jezeli mam sie dodzwonic i zapytac o wazna dla mnie sprawe, to dlaczego PROGRAM KOSMIKI jest tak prowadzony, ze nie zadaje pytan, albo tylko 1-dno, innym razem mozesz zadac dwa pytania. Nie jest to dobry program ani plan. Jezeli zadajemy 1-dno pytanie to ono zawiera w sobie kilka odpowiedzi , a wiec WROZBITA powinien odpowiedziec. Jezeli pytam " czy poznam partnera na dalsze zycie" ? - to oczekuje odpowiedzi np. "tak pozna pani/pan" - ale idac dalej w odpowiedzi jest jeszcze "kiedy? w jakich okolicznosciach? i to wrozbita powinien odpowiedziec na to 1dno pytanie wykorzystujac dokladna tresc z kart a taka sucha odpowiedz "TAK" to nie jest wystarczajaca wrozba. POZA TYM uwazam ze wrozbici sa bardzo dobrzy , trafni, nie szukajmy dziur w calym, tylko ten PROGRAM KOSMIKI jest smiesznie kosmiczny. A drugie POZA TYM, uczcie sie ezoteryki. rozwijajcie sie duchowo, wiecej medytujcie, wyciszajcie swoje umysly od gonitwy to tu to tam wlasnymi myslami, wowczas bedziecie mogli sami sobie powrozyc. Kupcie karty Tarota, uczcie siebie poprzez poznanie tarota a to jest poznanie swojej wlasnej drogi. Powodzenia - i pomyslcie o tym a wrozbitow nie obrzucajcie blotem. Gdy wejdziecie w swiat duchowy/ezoteryczny inaczej zrozumiecie siebie i innych..POZDRAWIAM WAS !