Widok

O takim domu można pomarzyć

Nie byłam już w stanie sama dłużej opiekować się ojcem. Zanim oddaliśmy tetę do Domu Seniora wiele oglądaliśmy, czytaliśmy w Internecie, zasięgaliśmy różnych opinii oraz odwiedzaliśmy różne domy. Po pierwszej wizycie w Domu Seniora Goldental zdecydowaliśmy, że to będzie ten dom i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Dom jest nowy, niedawno otwarty, pięknie urządzony i wyposażony m.in. w kapliczkę, salę kinową, salę rehabilitacyjną i mini galerię oraz duże przestronne pokoje wraz z łazienkami. Ceny podobne jak w innych domach tego typu. Do tego wszystkiego jest bardzo dobra i miła opieka pań opiekunek, bardzo dobre wyżywienie oraz ludzkie podejście twórców i kierownictwa tego domu. Byliśmy pełni obaw jak tata się tam odnajdzie i jak będzie się tam czuł. Okazało się, że szybko się tam zaaklimatyzował, podoba mu się i ani razu nie wspomniał o powrocie do domu. Cieszy nas to bardzo, często z radością go tam odwiedzamy i możemy prowadzić normalne życie, będąc zupełnie spokojnym, że jest mu dobrze. Wszystkim, którzy stoją przed trudną decyzją oddania kogoś bliskiego pod opiekę do Domu Seniora naprawdę szczerze polecam ten dom.
Moja ocena
Goldental kategoria: Domy opieki
opieka: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
To brzmi jak reklama a nie opinia. No cóż takie "opinie" nie są dla mnie wiarygodne. Zadaję się że na ich stronie internetowej są podobne cytaty :-D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
masz racje to tylko reklama
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry