Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ktoś ma takie obrączki ? Jestem w nich zakochana. Jak się noszą?
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,7148
faktycznie czeka się 30 dni?
Śliczne, ale przy takich też jest chyba problem z regulacją w przyszłości (zmniejszaniem/zwiększanie).
Ale bardzo ładne.
My czekaliśmy 30 dni, ten wzór bardzo ładny. Najlepiej bezpośrednio wypytaj o wszystko w Aparcie. My z naszych jesteśmy bardzo zadowoleni.
to zależy ile gram złota masz swojego, ja robiłam obrączku u Czarkowskiego i nic nie dopłacałam, ani złotówki, bo miałam sporo swojego złota. Obrączki są piękne i solidne.
obrączki Apartu nie są warte swoich cen, to tylko zadęcie wywołane reklamą za którą i tak płacą nabywcy, obsługa w salonach niekompetentna
odebralam już obrączki od p. Czarkowskiego i są prześliczne ;) miałam obawy, bo wzór był nasz własny i zastanawiałam się, czy Pan podała, ale podałał w 100%, obrączki są piękne, teraz jeszcze poleżą 5 miesięcy w pudełku więc pewnie przed samym ślubem oddam je jeszcze do polerki :P
a co do tych z Apart'u to są ładne i moim zdaniem nie powinno być większego problemu z powiększaniem, ale zastanów się nad soczewkowymi, są duzo wygodniejsze i nie odparzają ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak beda lezaly tylko w pudelku to nie musisz dawac do polerki. nic z nimi sie nie stanie :)

my kupiliśmy w Modern Silver

My szukaliśmy obrączek na targach ślub i wesele w Gdańsku. Porównywaliśmy różne firmy i wypadło na modern silver, bo mieli zdecydowanie najlepsze ceny na Łazura. Sklep mają w Gdyni. Fajna obsługa, grawer był gratis. Przy okazji są też uczciwi, bo obrączki przyszły trochę lżejsze niż zakładano i zwrócili nam różnicę o czym sami byśmy nie pomyśleli.
Polecamy każdemu :)

Czarkowski

Polecamy jubilera Czarkowskiego (Grunwaldzka) - mieliśmy własną wizję a zrobił dokłądnie to o co nam chodziło, a może i lepiej;) jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza, ze było to dość ryzykowne, brać coś właściwie trochę w ciemno. Ale widać, że facet się zna, ma doświadczenie i wie o co chodzi wydziwiającym klientom:) Polecam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy od od P Z Stelmach. Kolekcja Moments 236. Dzisiaj odebrałam i są cudowne.
Hej, ja bylam u jubilera tego na abrahama blizej 10 lutego, a czemu tamnie kupowac? Pani mila, ale maz wlasciciel owszem nie wzbudza sympatii...masz jakies doswiadczenie?
do góry