Widok

OBRĄCZKI- z diamentami? kolorowe? klasyczne?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Jakie wybieracie obrączki? Klasyka? Panny Młode- z diamentami?:)

Podobają się Wam łączone złote- białe, żółte, czerwone?

Może macie linki do swoich obrączek i powklejacie?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nam podoba się złoto klasyczne, zółte i takie obraczki bedziemy miec z lekkim wzorkiem
ah i moja maly diamencik
My wybraliśmy takie
http://wkruk.pl/product-pol-116468-OBRACZKA-MAGICA.html

ja mam z diamencikiem swoją :)
proste i klasyczne
a my takie http://www.inneobraczki.pl/obraczki/1/45 z palladu, dużo ładniejszy od białego złota, na dodatek sporo tańszy
ja mialam gotowe obraczki, dostalismy w spadku, tradycyjne, grube z zoltego zlota, dalismy do zlotnika, zeby odnowic, zmatowic i zrobic freze posrodku. koszt zaden 140 zł, w tym zmiana rozmiaru-odbieram za tydzien wiec efektu nei umiem przewidzec
Madness is the gift, that has been given to me!!
Mi strasznie podobają się z diamentami, ale zdecydowałam się na dwukolorowe pnieważ przy djamentach jest probelm z powiększeniem lub zmniejszeniem obroączki, czesto jest to nie mozliwe mimo, że np. Pan Czarkowski powiedział, że to żaden probelm. Mam znajomego jubilera i mówiła, ze zatko się udaje zmienić rozmiar bez "zniszczenia" obrączki. Ja uważm, zę obrączki sa jedne na całe życie wiec zdecydowalam się na proste takie kóre w raze czego bede mogła powiększyć lub zmniejszyć. Jeżlei ktoś czgóry zakłąda, że potem sobie zmieni to z diamentai bym wzieła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://wkruk.pl/product-pol-2308572-OBRACZKA-ARCADIA.html

My mamy takie obrączki, 5mm

Nie żółte złoto, bo nie lubimy
Bez diamencików, bo chcieliśmy mieć takie same,jak mąż i żona ;)

Pamietaj, ze majac jakiekolwiek udziwnienia, jak rozne kolory złota czy diamenciki może być problem w powiekszaniu/pomniejszaniu...
Dopytaj jubilera u którego bedziesz robić :)
image

karolino - no nie kumam - niby rewelacyjne, ale rąk nie można umyć mydłem? to jakieś nieporozumienie chyba
chodzi o te z feza??ja mam takie zareczynowe....jakos nigdy o tym tak nie pomyslalam...zero problemu !!
ale ładne i ciekawe obrączki są na tej stronie poznańskiego forum:)

Mi se właśnie podobały z diamencikami, ale boję się, że mogą wypadać.

A co do powiększania, to nie bardzo rozumiem, bo ja nosze jedne i te same pierścionki całe życie na tych samych palcach i cały czas pasują. Co prawda palce w tych miejscach są odkształcone, bo nigdy ich nie zdejmuje ale powiększać nie muszę.

A mydło, może i wchodzi, ale jest to mydło więc jak dobrze myjesz to je wypłuczesz:) Poza tym można używać mydła w płynie;p
justyno....
nie powiedziałam,że nie można myć rąk,tylko są te wgłębienia i czasami się zdaży,że jakiś brud czy mydło tak jak przytoczyłaś się tam dostanie i trzeba wyczyścić i nie bądz od razu taka opryskliwa,bo nie ma takiej potrzeby :)
image
jesli chodzi o powiększanie to nie jets powiedziane,ze będiesz musiała. Mi np palce się zmiejszyły, ale przyjdzie ciąża, starośc i może będzie je trzeba powiększyć.
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Odkrycie,5399

inne od innych :)
jak kupowaliśmy nasze, jeszcze ich nie było niestety
piekne !
jednak cena tez mnei zaczarowala....
naprawdę "inne obrączki" to robi p. Andrzej Bielak
My zamówiliśmy obrączki żółte złoto łączone z białym a dokładnie żółte są po bokach a na środku pasek biały są świetne bardzo podobne do klasycznych obrączek ale jednak mają coś nowoczesnego przez ten biały pasek podobały mi się też zwykłe ze ściętymi bokami po bokach ale zdecydowaliśmy się na te łączone, a tak poza tym to u tego jubilera co byliśmy było tyle wzorów obrączek chyba ponad 300 że faktycznie można oszaleć przy okazji polecam jubilera Czarkowskiego niesamowity wybór obsługa i dobre ceny
My mamy takie w miarę klasyczne w środku żółte złoto nie wiem jak nazwać takie jakby matowe ale ciut porysowane a na zewnątrz po obramówce z białego:)
Pewnie źle to wytłumaczyłam zaraz poszukam może znajdę ale nie pamiętam nawy:)
Chciałam z diamentem ale własnie z uwagi na brak możliwości zmniejszania i zwiększania zrezygnowałam:)
Ja też od wielu lat mam ten samrozmiar palców ale co będzie w ciąży,po ciąży na starość nie jestem w stanie przewidzieć,więc wolę mieć możliwośc regulacji rozmiaru:)
obraczki obraczki obraczki..ja tez wymyslalam, a teraz zaluje, ze nie kupilam klasycznych najprostszych..dwa lata po slubie a obraczki z apartu za 2600zł wygladaja jak psu z d... czy jak to sie mowi hehehhe :)
image
my mamy sprawdzone ;) dziedziczone w rodzinie, wiec dalismy do odnowienia, matowe z freza posrodku ;) a poza tym, klasyczne ;)
powtarzasz sie;p
Oh Krejzi, wybacz mi :D czsami nei ogarniam :) dzieki za uwage zebym 3 raz nie napisala :D hehehe
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Odkrycie,5414 my mamy takie klasyczne zołte zloto (tylko pozbawione diamenciku) wiec sa identyczne ;)
image[/url]
My chcemy obrączki zwykłe klasyczne pół okrągłe ale jak się okazało u jubilera Czarkowskiego takich klasyków jest tez kilka rodzai :) mniej lub więcej zaokrąglone soczewkowe lub nie i tak dalej , w końcu zdecydowaliśmy się na troszkę mniej półokrągłe hehehe i soczewkowe to znaczy że są troszkę wypukle od środka świetnie leżą na palcu za 3 tygodnie odbiór tak wiec później napiszę jak wyszły
a jakie ceny są u Czarkowskiego takich klasycznych obrączek?

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry