Widok

OBRÓBKA I RETUSZ ZDJĘĆ

szukam namiaru na niedrogą osobę która zajmuje się takimi obróbkami bo chiałabym swojemu facetowi takie zdjęcie dać na walentynki:) help
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Patrycja to jest bardzo smutne. Współczuję Ci....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm nie ma to jak dobra Autopromocja ;D
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
fanky masz łeb na karku i do tego elektrolity połączone z bazą spostrzegawości .....szacun...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyglądam jak bin Laden potrzebuje retuszu na Alexander Wielki kogo oszukujemy........chyba samych siebie.........;P
W ciągu dwóch minut znalazła się osoba znająca kogoś takiego - i to spod tego samego adres IP?

Oj, powinien się ktoś znaleźć, który zaspamuje skrzynkę pani patrycji (specjalnie z małej litery...z powodu tak niskiego poziomu "reklamy").

Nie ładnie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Patrycja obrabiałam u niej swoje zdjęcia bardzo fajnie i nie drogo mogę dac jej gg : 39007807 lub meial a.patrycja87@wp.pl buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Inne

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry