Widok
Jeśli ktoś chce pozbyć się do wiosny kilogramów to:
1. zapominamy o słodyczach
2. zapominamy o wszystkich słodzonych napojach i pijemy niegazowaną mineralkę.
3. codziennie przez min 30 minut biegamy, skaczemy na skakance, robimy pajacyki co komu wygodnie tak żeby po treningu koszulka była mokra od potu. Oczywiście pierwsze 2 tygodnie przyzwyczajamy organizm do wysiłku i treningi powinny być krótsze.
4. jeśli chcemy towarzystwa w ćwiczeniach zapisujemy się do jakiegoś klubu lub bierzemy sąsiada. NIE SZUKAMY TOWARZYSTWA PRZEZ INTERNET.
1. zapominamy o słodyczach
2. zapominamy o wszystkich słodzonych napojach i pijemy niegazowaną mineralkę.
3. codziennie przez min 30 minut biegamy, skaczemy na skakance, robimy pajacyki co komu wygodnie tak żeby po treningu koszulka była mokra od potu. Oczywiście pierwsze 2 tygodnie przyzwyczajamy organizm do wysiłku i treningi powinny być krótsze.
4. jeśli chcemy towarzystwa w ćwiczeniach zapisujemy się do jakiegoś klubu lub bierzemy sąsiada. NIE SZUKAMY TOWARZYSTWA PRZEZ INTERNET.
Zaczynałem z 15kg bagażem ,początki były trudne bo nie miałem z kogo brać przykładu a biegać trzeba się nauczyć by szybo się nie zniechęcić. .Nie chodzę na siłownię ale dużo biegam po okolicy , a jak jest teraz ? Uczestniczę we wszystkich zawodach biegowych jakie są w trójmieście i cieszę się dobrą kondycją :)
z tłuszczu mięśnia nie zrobisz , trzeba to spalić :)
z tłuszczu mięśnia nie zrobisz , trzeba to spalić :)
No to gratulacje ! ;)
W niedzielę o poranku było przecudownie - tak rześko ;) aż się chciało biegać, szkoda że ja miałam inne plany, że nie było czasu .. ;(
Ale poprostu przy wzroście 166 mam około 60 kg (+/-1) i wiem, że mogę mieć taką wagę nadal, ale jednocześnie będąc posiadaczką dobrze umięśnionej sylwetki ;)
W niedzielę o poranku było przecudownie - tak rześko ;) aż się chciało biegać, szkoda że ja miałam inne plany, że nie było czasu .. ;(
Ale poprostu przy wzroście 166 mam około 60 kg (+/-1) i wiem, że mogę mieć taką wagę nadal, ale jednocześnie będąc posiadaczką dobrze umięśnionej sylwetki ;)
zmiana diety + ćwiczenia działają cudza !
wystarczy ze przestaniesz pić napoje gazowane a w tydzień zejdzie ci wydęty brzuch, a na wadze to i nawet ze 3 kilo ! ;)
a dziel sie dziel chłopie ;) może piszesz jakiegoś bloga ? dużo osób na diecie tak robi, to chyba taka dodatkowa motywacja dla nich ;)
ps. siedzi na tym forum jakiś troll i minusuje wszystkie wpisy !
wystarczy ze przestaniesz pić napoje gazowane a w tydzień zejdzie ci wydęty brzuch, a na wadze to i nawet ze 3 kilo ! ;)
a dziel sie dziel chłopie ;) może piszesz jakiegoś bloga ? dużo osób na diecie tak robi, to chyba taka dodatkowa motywacja dla nich ;)
ps. siedzi na tym forum jakiś troll i minusuje wszystkie wpisy !
Przy odpowiednio dobranej diecie(restrykcyjnej) wielkiej ilosci wody, odpowiednio dobranej intensywnosci treningu maksymalnie mozna spalic od 1kg,1,5kg tluszczu tygodniowo. Zalezy jeszcze od ilosci masy miesniowej im wieksza tym szbsze spalanie. NIe wiem jak ludzie gubia 18 kg w dwa miesiace... nie wiem!:(