Widok
Jeśli ktoś chce pozbyć się do wiosny kilogramów to:
1. zapominamy o słodyczach
2. zapominamy o wszystkich słodzonych napojach i pijemy niegazowaną mineralkę.
3. codziennie przez min 30 minut biegamy, skaczemy na skakance, robimy pajacyki co komu wygodnie tak żeby po treningu koszulka była mokra od potu. Oczywiście pierwsze 2 tygodnie przyzwyczajamy organizm do wysiłku i treningi powinny być krótsze.
4. jeśli chcemy towarzystwa w ćwiczeniach zapisujemy się do jakiegoś klubu lub bierzemy sąsiada. NIE SZUKAMY TOWARZYSTWA PRZEZ INTERNET.
1. zapominamy o słodyczach
2. zapominamy o wszystkich słodzonych napojach i pijemy niegazowaną mineralkę.
3. codziennie przez min 30 minut biegamy, skaczemy na skakance, robimy pajacyki co komu wygodnie tak żeby po treningu koszulka była mokra od potu. Oczywiście pierwsze 2 tygodnie przyzwyczajamy organizm do wysiłku i treningi powinny być krótsze.
4. jeśli chcemy towarzystwa w ćwiczeniach zapisujemy się do jakiegoś klubu lub bierzemy sąsiada. NIE SZUKAMY TOWARZYSTWA PRZEZ INTERNET.
Zaczynałem z 15kg bagażem ,początki były trudne bo nie miałem z kogo brać przykładu a biegać trzeba się nauczyć by szybo się nie zniechęcić. .Nie chodzę na siłownię ale dużo biegam po okolicy , a jak jest teraz ? Uczestniczę we wszystkich zawodach biegowych jakie są w trójmieście i cieszę się dobrą kondycją :)
z tłuszczu mięśnia nie zrobisz , trzeba to spalić :)
z tłuszczu mięśnia nie zrobisz , trzeba to spalić :)
No to gratulacje ! ;)
W niedzielę o poranku było przecudownie - tak rześko ;) aż się chciało biegać, szkoda że ja miałam inne plany, że nie było czasu .. ;(
Ale poprostu przy wzroście 166 mam około 60 kg (+/-1) i wiem, że mogę mieć taką wagę nadal, ale jednocześnie będąc posiadaczką dobrze umięśnionej sylwetki ;)
W niedzielę o poranku było przecudownie - tak rześko ;) aż się chciało biegać, szkoda że ja miałam inne plany, że nie było czasu .. ;(
Ale poprostu przy wzroście 166 mam około 60 kg (+/-1) i wiem, że mogę mieć taką wagę nadal, ale jednocześnie będąc posiadaczką dobrze umięśnionej sylwetki ;)