Widok

ODCHUDZANIE !!!!!

Ktoś chętny żeby się przyłączyć? Chodzi o wspólną motywacje ! Aby schudnąć te zbędne kilogramy do wakacji. :) Najlepiej osoby z Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam jakieś 5 na zbyciu, ktoś chce ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja dołożę drugie 5kg. Choć po tych słodkościach, które właśnie pochłaniam będzie już 6.
A tak na poważnie chętnie dołączę tylko na czym miałoby polegać to wspólne gubienie. Forumowa grupa wsparcia czy raczej wspólne spacery, bieganie itp?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja poproszę 5 kg :)
Kurde, już lece, podaj adres i dobrego chirurga, co nam to uczyni !

Win-win situation ;)
Ja mam do zrzucenia aż 15 :) Więc najlepiej byłoby zacząć biegać !!! I coś robić, bo niedługo wiosna. Jakieś pomysły? Wolne terminy? I od razu mówię, że dopiero zaczynam przygodę z bieganiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
5 kg to w miesiąc można zgubić ,bez większego problemu biegając systematycznie
Biegać ,biegać i biegać .Jak ktos mieszka w okolicach Chełmu ,Ujsciska ,Oruni Górnej Dolnej ,Kolorowego i parku to zapraszam :)
https://www.youtube.com/watch?v=9JhyidgFuno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
napisz , moje gg45497498
czyli pozdrowienia z najlepszego klubu Fitness w Trójmieście :) AKADEMOS, tez tam cwiczę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mieszkam w tych okolicach i tez przymierzam sie do biegania:)
wiem, że można ale leń się mnie trzyma.. naprawdę chcę, chcę! lubie zdrowe jedzenie, lubie sie poruszać ale tak do ostatku sił - lubie ten stan zaraz po mmm ;) i tak się mnie trzyma tydzień, a po tym mi przechodzi na miesiąc ;/
ja jak zaczynałem rok temu to też bywało różnie .Teraz to jest uzależnienie :)
a jak zaczynałeś, i jak jest teraz ?
siłownia, bieganie, racjonalne odżywianie ?
w zasadzie to masa jest, chętnie bym ją w mięśnie przemieniła..
wiadomo nie od dziś - mięsień cięższy od tłuszczu, więc liczę bardziej na utratę centymetrów niż wagi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli ktoś chce pozbyć się do wiosny kilogramów to:
1. zapominamy o słodyczach
2. zapominamy o wszystkich słodzonych napojach i pijemy niegazowaną mineralkę.
3. codziennie przez min 30 minut biegamy, skaczemy na skakance, robimy pajacyki co komu wygodnie tak żeby po treningu koszulka była mokra od potu. Oczywiście pierwsze 2 tygodnie przyzwyczajamy organizm do wysiłku i treningi powinny być krótsze.
4. jeśli chcemy towarzystwa w ćwiczeniach zapisujemy się do jakiegoś klubu lub bierzemy sąsiada. NIE SZUKAMY TOWARZYSTWA PRZEZ INTERNET.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zaczynałem z 15kg bagażem ,początki były trudne bo nie miałem z kogo brać przykładu a biegać trzeba się nauczyć by szybo się nie zniechęcić. .Nie chodzę na siłownię ale dużo biegam po okolicy , a jak jest teraz ? Uczestniczę we wszystkich zawodach biegowych jakie są w trójmieście i cieszę się dobrą kondycją :)

z tłuszczu mięśnia nie zrobisz , trzeba to spalić :)
No to gratulacje ! ;)
W niedzielę o poranku było przecudownie - tak rześko ;) aż się chciało biegać, szkoda że ja miałam inne plany, że nie było czasu .. ;(

Ale poprostu przy wzroście 166 mam około 60 kg (+/-1) i wiem, że mogę mieć taką wagę nadal, ale jednocześnie będąc posiadaczką dobrze umięśnionej sylwetki ;)
Aga, daj namiary na siebie!! :)
Też jestem z Gdyni i też chcę powalczyć z kilogramami, a razem jak wiadomo łatwiej.
a czy mężczyźni tez moga sie przyłączyć?

Inne tematy z forum Sport

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

do góry