Widok

ODRADZAM BLOND PASEMKA!ZROBIONE PO NAJNIżSZEJ LINII OPORU

byłam z dość sporym odrostem zrobić białe pasemka, po powrocie do domu okazało się , że tył mam w ogóle nie zrobiony!!!

czarna dziura , przetkana nierównymi pasemkami w odległości 1 cm od głowy, z przodu natomiast pasemka nałożone nierówno, jak odcięte od linijki, absolutnie nie zrobione od skóry głowy, przemieszane w taki sposób , ze widać po prostu potworne pasy, gdzie nie gdzie plamy, cięcia paseczków jak od linijki, potworne prześwity, włos po pierwszym umyciu już jest żółty! marna jakość kosmetyków pielęgnacyjnych !!! najbardziej rozczarował mnie całkowicie niezrobiony tył włosów, przecież to oszustwo ewidentne za które, zapłaciłam 150zł (jak w renomowanym salonie).

Wszyscy zwracają mi uwagę że włosy są nieprecyzyjnie zrobione i śmieją mi się ze mnie, że dałam się skasować w ogóle za tą usługę!!!

Odradzam wszystkim ,ponieważ na grzeczne , telefoniczne, zwrócenie przeze mnie uwagi na jakość wykonanej usługi usłyszałam tylko rzucenie słuchawką, tak się nie robi, profesjonalni fryzjerzy mają więcej taktu i potrafią przyznać się do popełnionego błędu , bardzo niegrzeczne i wybuchowe potraktowanie tematu.

Nie polecam, naprawdę, nie ryzykujcie, szkoda włosów...
Moja ocena
MAX kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: -

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie wyszło robienie włosów po znajomości.Bardzo dziekuje Ci Kinga za taki wpis znajdz sobie fryzjera który Ci zrobi bardzo długie włosy podkreślam długie za 150 zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wygląda na to że pan Mirek nie przykłada się do swojej pracy należycie czyli po znajomości oznacza niedokładnie ponadto jest bardzo niemiły jak mu się zwróci uwagę to się strasznie oburza .
Moim zdaniem sama jakość wykonywanej usługi jest nienaganna a nawet całkiem przyzwoita tylko chamstwo i prostactwo pana Mirka jest odradzające ten salon NIGDY WIĘCEJ Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokładnie mam takie same doświadczenia.... klient chyba zasługuje na odrobinę życzliwości i uprzejmości, a tymczasem Pan Mirek jakby robił łaskę że ktoś do niego przyjdzie i ma wysokie mniemanie o sobie.... NIGDY WIECEJ !!!
A co to za salon bo ja jestem z Redy i pasemka w salonie do którego chodzę to na długie włosy z farb Loreal lub rozjaśniaczu Loreal kosztują 120-130zł i kosmetyki są też markowe.
do góry