Widok

ODRADZAM I PRZESTRZEGAM !!!

Oddałem auto po stłuczce wraz z oświadczeniem sprawcy. Janisz podjął się naprawy, która miała się skończyć w ciągu kilku dni. Zostałem poinformowany, że auto jest gotowe ale jest jakiś problem z ubezpieczalnią w związku z czym auto nie zostanie mi wydane (chyba,że zapłace wiele tysiecy zł za naprawę gotówką). Prosiłem, tłumaczyłem że auto służy mi do pracy - bez efektu. Poza tym sprawa między warsztatem a ubezpieczycielem nie jest moją sprawą. Ja zrobiłem wszystko jak trzeba. A warsztat mógł zlecenia nie przyjmować. Do tych NIEUCZCIWYCH ludzi nic nie trafiało. Nie obchodziło ich, że człowiek traci pracę i że RUJNUJĄ mu życie. Mało tego powiedzieli, że mnie obciążą 100 zł/dziennie za ich auto zastępcze. OSZUŚCI!!! Po prawie 3 m-cach sprawa się zakończyła i auto odzyskałem. Prawie straciłem pracę przez JANISZA. Wszystkim szczerze odradzam naprawę auta w tej firmie. Zostaniecie oszukani, a auto nie zostanie dobrze naprawione, bo w moim nie otwierał się bagażnuk - naprawiłem w innym warsztacie żeby z nimi nie mieć nic wspólnego. ODRADZAM I PRZESTRZEGAM - jest wiele uczciwych firm na rynku, nie wybierajcie więc JANISZA.
Moja ocena
JANISZ Usługi Samochodowe kategoria: Usługi blacharsko-lakiernicze
jakość usług: 1

czas realizacji: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wzruszająca historia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wierzę... Człowieku! Od kiedy to warsztat jest stroną w umowie pomiędzy tobą a ubezpieczycielem!? Jak masz kiepskie ubezpieczenie, albo tanie w jakimś linku albo innym wynalazku to Twoja sprawa i problem, że oszczędzałeś, albo dałeś się omamić reklamie. Warsztatowi udzielasz tylko cesji na wypłatę odszkodowania. Ja nie twierdzę, że firma Janisz jest idealna i the best. Wkurza mnie jednak jak warsztat (akurat ten to robi!) bierze na siebie przepychanki z kiepskim ubezpieczycielem, albo z niejasną szkodą na siebie a jak jest poważny problem np. z WINY ubezpieczonego to zły jest warsztat, bo nie chce za darmo wykonać usługi. Szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry