Widok
ODRADZAM TEGO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co prawda wizyta była dość dawno temu ale na długo zapadła mi w pamięci...
Badanie zlecił mi inny lekarz ginekolog (kolega po fachu...) Mniejsza o to...
Miałam robione USG piersi - to było jak koszmar minionego lata
Poszłam tam po to by dowiedzieć się co mi jest........ tymczasem Pan Ciepłuch uznał, że to ja powinnam mu odpowiedzieć na to pytanie - nonsens.Czułam się okropnie. Stwierdził, że skoro nie wiem po co przyszłam, to on nie wie co ma BADAĆ!!!!!!!!!!!!! To jakiś absurd!!!!!!!!!!
Lekarz traktujący pacjentów z góry,przemądrzały ..NIGDY WIĘCEJ BYM DO NIEGO NIE POSZŁA _-NAWET ZA DARMO!!!!!!!!
Badanie zlecił mi inny lekarz ginekolog (kolega po fachu...) Mniejsza o to...
Miałam robione USG piersi - to było jak koszmar minionego lata
Poszłam tam po to by dowiedzieć się co mi jest........ tymczasem Pan Ciepłuch uznał, że to ja powinnam mu odpowiedzieć na to pytanie - nonsens.Czułam się okropnie. Stwierdził, że skoro nie wiem po co przyszłam, to on nie wie co ma BADAĆ!!!!!!!!!!!!! To jakiś absurd!!!!!!!!!!
Lekarz traktujący pacjentów z góry,przemądrzały ..NIGDY WIĘCEJ BYM DO NIEGO NIE POSZŁA _-NAWET ZA DARMO!!!!!!!!
Moja ocena
Specjalista ginekolog położnik, endokrynolog
kategoria: USG
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
Jestem pacjentką dr R. Ciepłucha i wiem , że doktor umie stawiać diagnozy. Dziwię się p. Annie, że prozaiczne ale i ważne pytanie o powód wizyty wywołał u Niej taką reakcję. Lekarzowi chodziło zapewne o to czy jest to po prostu badanie kontrolne, czy też pacjentka odczuwa jakieś niepokojące symptomy świadczące o chorobie, a nie o postawienie sobie samej diagnozy.