Zapisałam się na serię zabiegów na ciało a mianowicie drenaż limfatyczny (urządzenie), przy drugiej wizycie w pewnym momencie poczułam dyskomfort w postaci pieczenia na lewej nodze, od razu zgłosiłam to Pani, która przychodziła co jakiś czas do gabinetu ale ta stwierdziła, że to pewnie dlatego iż elektrody są blisko tego miejsca. Pomyślałam ok, chyba wie co mówi... i to był błąd. Jeszcze tego samego dnia zauważyłam, że to miejsce jest bardzo zaczerwienione, zrobił mi się wielki bąbel a kiedy ten pękł, wielki strup. Oczywiście wybrałam się do salonu drugiego dnia aby pokazac efekt zabiegu i odwołac następne wizyty na które byłam zapisana. Jedyne co usłyszałam to : "Ojej poparzyła się Pani".- co najmniej jakbym sama to sobie zrobiła. Żadnych przeprosin czy podjęcia próby jakiejkolwiek rekompensaty. Żałuję, że tak to zostawiłam, bo mam teraz kilku centymetrową BLIZNĘ na nodze, której usunięcie kosztuje mnie sporo pieniędzy. Tak więc odradzam wizyty w tym salonie, bo zamiast pomóc mogą Wasz oszpecic!!!!