Widok

ODRADZAM! UNIKAJCIE TEGO MIEJSCA!

NIE POLECAM!
Do wymiany było złącze elastyczne(plecionka) w układzie wydechowym. Koszt miał wahać się w granicach 180-250zł, w zależności czy będzie potrzeba ściągania 'kolektora'.
Na miejscu zostałem potraktowany jak krowa dojna.
Powiedziano mi, że będzie to 250zł bo trzeba rurę ściągnąć. Widziałem tą rurę a przy niej są tylko 3 śruby do odkręcenia co kosztowało 70zł.
Dodatkowo szef firmy podchodzi do ludzi bez jakiegokolwiek szacunku. Gorzej jak do kolegi.
Na koniec część która została mi zamontowana okazała się nieco innych wymiarów niż oryginalna o czym nie zostałem poinformowany a jak się o to wprost zapytałem to wymijająco zapewniono mnie, że będzie spełniała taką samą funkcję.
Osobiście nigdy tam nie wrócę ani nikomu nie polecę tego miejsca.
Lubię wiedzieć co dokładnie jest zamontowane w moim samochodzie oraz oczekuję chociaż w minimalnym stopniu miłej obsługi. Szefowi najwyraźniej na tym nie zależy i pragnie od każdego klienta wyciągnąć ile się da, montując chociażby coś co niekoniecznie jest takie jak to co wymontował.
NIE POLECAM!
Moja ocena
obsługa: 3

asortyment: 1

jakość usług: 2

terminowość: 6

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam serdecznie mojego klienta.
Małe sprostowanie.
Jesteśmy Firmą z wieloletnim doświadczeniem i montujemy części tylko markowe na które udzielamy gwarancji.
Co do kosztów to chciałbym przedstawić kalkulacje uzgodnioną z Panem
80 zł złącze 30 zł spawanie układu wydechowego 100 zł wymiana łącznika oraz 40 zł wymiana własnego łącznika stabilizatora.
Jeżeli postawa kierownika a nie właściciela uraziła Szanownego Pana to bardzo ubolewam nad tym i proszę przyjąć moje przeprosiny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry