Widok
ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ
Współpracowałam z tym człowiekiem przy 2 realizacjach moich klientów. Pierwsze problemy pojawiły się kiedy trzeba było wykończyć łazienkę. Panu Tomkowi "nie chciało się" obniżyć rury odpływowej prysznica co poskutkowało tym że klient ma w łazience brodzik na wysokości 15 cm. Kolejnym problemem było zrozumienie rysunków wykonawczych. Po 5cio krotnym wyjaśnieniu sposobu ułożenia płytek i które płytki gdzie mają się znajdować, płytki zostały ułożone na odwrót i trzeba było je zrywać. Niedoróbek było dość dużo, nie mówiąc o przekroczonych wszelkich terminach, nie odbieraniu telefonów, ciągłym nieprzyjemnym odorze alkoholu. W tym czasie prowadziłam inny projekt na drugim końcu Trójmiasta i ogromne było moje zdziwienie gdy ekipa mojej klientki przysłała Pana Tomka jako wykonawce łazienki. Miałam w obowiązku poinformować klientkę o tym, że nie jestem przekonana na fachowości usług tego Pana. Jednak wspólnie ustaliłyśmy, że będziemy mu patrzeć na ręce. Skończyło się to ogromnym niezadowoleniem klientki, nieprofesjonalnie położonymi fugami i co najgorsze źle wykonaną instalacją wodną co poskutkowało wyciekiem i zdejmowaniem płytek w gotowej już łazience. NIE POLECAM I OSTRZEGAM PRZED NIM.
Moja ocena
FLISO Usługi remontowo-budowlane
kategoria: Usługi remontowe i budowlane
oferta: 4
obsługa: 1
jakość usług: 2
czas realizacji: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6