Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Pan kładł u mnie kafelki. Takie fuszerki nie widzieliśmy dawno.Fugi są...
~nikita
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2011

ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ wątek zamknięty Współpracowałam z tym człowiekiem przy 2 realizacjach moich klientów....
~Anna
-

dodano: 22 sierpnia 2011

NIE POLECAM!!!! wątek zamknięty NIE POLECAM Pan Tomasz jest osoba niesłowną i nieterminową (początek prac...
~Tomek
-

dodano: 8 sierpnia 2011

Pozytywnie wątek zamknięty Dobra jakość za rozsądną cenę. Pan Tomasz jest dobrym fachowcem, ponadto...
~Rafał
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 października 2010

POLECAM wątek zamknięty z usług Pana Tomasz korzystałam dwukrotnie, remont łazienki i przebudowa...
~ASia
-

dodano: 22 czerwca 2010

REWELACJA - BARDZO DUŻA ROBOTA A WSZYSTKO ZROBIONE SUPER! wątek zamknięty Pan Tomek wykonywał u mnie remont w mieszkaniu kilka lat temu i zrobił to w...
~Magda
-

dodano: 6 maja 2010

niestety wątek zamknięty -termin realizacji ponad dwukrotnie przekroczony -wlasciciel nie dotrzymuje...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 grudnia 2009

Spokojny remont wątek zamknięty Jestem po remoncie wykonanym przez firmę Fliso , i nie mam powodów do...
~Karolina
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 marca 2008

PROFESJONALNIE, SZYBKO I FACHOWO wątek zamknięty wpominam bardzo dobrze remot z firma fliso, własciciel bardzo sympatyczny i...
~Dominik
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 lutego 2008

Strata czasu! wątek zamknięty Właściciel firmy jest człowiekiem mało wiarygodnym z mojego punktu widzenia...
~niedoszły_klient
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry