Widok

OGÓLNIE NIE BYŁAM ZADOWOLONA

LOKAL BARDZO OSTATNIO NAS ROZCZAROWAŁ KIEDYŚ BYLIŚMY TAM STAŁYMI BYWALCAMI ALE PRZYWITANIE OCHRANIARZA"KTORE JEST BEZ KOMENTARZA", CENY WEJŚCIÓWEK JAK NA GDYNIE TEŻ NIE SĄ ZA NISKIE. A W SUMIE COOK TO ŻADNA NIE OBRAŻAJAĆ WYSOKO CENIACA SIE DYSKOTEKA Z MASA LUDZI W GDYNI. NO I ZA TO ZE MUSZE ZAPLACIC ZA WEJSCIOWKE TO ZAZADALI OD NAS ODRAZU ZA STOLIK KTORY BYL WOLNY SORKI W INNYCH LOKALACH TEGO NIE MA CO TO ZA HISTORIE NIE SPODOBOLO NAM SIE TO I WYLADOWLISMY I INNEJ DYSKOTECE BAWIAC SIE REWELACYJNIE . KOCHANI TRACICIE KLIENTÓW A SZCZERZE MOŻNA U WAS SIE DOBRZE POBAWIĆ ALE WARTO POMYŚLEĆ O ZMIANACH
ZAWIEDZENI
Moja ocena
obsługa: 3

menu: 3

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: -

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
... sądząc po pisowni to pewnie w Dwóch Światach WYLADOWLISMY i tam sie SPODOBOLO :) .. ogromna strata, na miejscu właścicieli zadość uczynił bym feralne fo pa darmową wejściówką na cały rok i oczywiście rzeczowym stolikiem :) ..ale się ubawiłam :))
no cóż każdy ma prawo sie wypowiadać i nie ma co się czepiać szczegułów to jest śmieszne teraz
CIEKAWE GDZIE ZESCIE SIE TAK SUPER UBAWILI. HA HA HA. DARMOWE WEJSCIE I STOLIK. HMM. NAWET DWA SWIATY KASUJA ZA WEJSCIE TAKZE SORY ALE WYMYSLACIE I TO GRUBO. JESTEM STALYM KLIENTEM COOKA I W CALEJ GDYNI JEST TAM NAJLEPIEJ I WCALE NIE JEST DROGO. NA POKLADZIE SMIERDZI W BARBADOSIE MUZA DO BANI W BULWARZE DROGO ELIPSA MALOLATY DWA SWIATY PORAZKA I W BOLYWOOD DROGO. TAKZE JAK NIE WIECIE CO JESZCZE WYMYSLEC TO DAJCIE SPOKOJ BO WY CHYBA JAKIES BURAKI JESTESCIE. HA HA HA HA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez jestem stałym klientem, a raczej byłem chodziłem tam z kumplami i naszymi żonami. Ale nie rozumiem że trzeba teraz płacić za stolik jak one i tak są wolne porażka na maksa i dj zawsze gra jedna i ta samą muzyke. Ale cóż można wymagać od tych lokali żaden w Gdyni nie jest idealny lepszy Gdańsk bądz Sopot. Czas pomyśleć nad stworzeniem czegoś idealnego hahaha:)
he he he .. Zgadza sie mnie Pan ochroniarz chciał przerobic na 5 zł. Porażka gigantyczna. Generalnie ochrona do wymiany.
do góry