Widok

OIE Support - Laureate International Universities/HAYS

Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej firmie czy ktoś z Was był na rozmowie lub dostał tam posadę???? Jakie wrażenia?? Czy firma wiarygodna??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki wielkie za radę, najbardziej by mi odpowiadał Academic Advisor, ale słyszałam że rekrutacja rozpocznie się dopiero pod koniec stycznia, a to trochę daleko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i rzeczywiscie trzeba jechac do amsterdamu czy gdzies poza polske na interview ?
ja znalazlam cos innego, i po rozmowie w haysie nie pojawilam sie na przymorzu ( ale zadzwonilam i uprzedzilam ze mnie nie bedzie) dostalam wczoraj mejla z hays ze dziekuja za moja aplikacje , ale zatrudnili juz kogos innego.
czy pod koniec stycznia beda jeszcze zatrudniac? jaka jest sytuacja? czy ktos moze mi podpwiedziec?
Czy mogę poprosić jeszcze o opinie osoby, które pracują już na stanowisku enrolment advisor oraz konsultanta studentów międzynarodowych?

Jak praca?
Widzę, że Hays znów szuka ludzi...
Praca jak kazda inna. Jesli jestes osobą która posiada automotywacje dasz radę i będziesz zadowolony. Doceniają osoby które się starają. Jednak jeśli myślisz że wszystko będzie ci dane to raczej szukaj innej pracy. Klimat jest ok, znacznie lepszy niż w przykładowych korporacjach. Ponieważ firma się rozwija są możliwości awansu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witajcie, ja byłam dzisiaj, atmosfera miła, panie bardzo mile ,zwłaszcza jedna, wrażenie imponujące. Wyobrażałam sobie inaczej. Pytania mnie nieco zaskoczyły, głownie dlatego,że na dotychczasowych rozmowach pojawiały się takie drętwe i zawsze to samo, jakby ktos mnie pytał wcale nie zainteresowany moja odpowiedzią. Tutaj pierwszy raz od wieków pocułam sie jak na prawdziwej rozmowie rekrutacyjnej. Niestety, mimo,że czuję że odnalzałabym się w tej pracy i,że firma byłaby ze mnie zadowolona, nie potrafiłam się " sprzedać".Trafiło to do mnie minute po tym jak opuściłam biuro. nie mam złudzeń że do mnie zadzwonią, a szkoda. Przedstawiłam rzeczy w taki sposób,że mogli uzyskac dokładnie skrzywiony obraz mojej osoby jak pracownika. Na przyszłość bynajmniej wiem, jak się zachować. Nie interesowąłm sie socjalem itd , po prostu uwielbiam angielski, pracę w firmie i rozwój osobisty, nowe wyzwania itd, a sama sobie podciełam skrzydła...:(Wiem to na pewno.good luck everyone!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ok, ale czy po rpzmowie powiedzieli,że dadzą znać? cokolwiek?? mi po prostu nic, pożegnałam się i tyle. Jak sądzę znaczy to: pani dziekujemy.
Komu liżesz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
liczysz, ze ktos z oie przeczyta ten slaby tekst i jednak cie zaprosi..? hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i co znowu przyjmują??? na to wygląda, ktoś już był ???
jestem po dwóch etapach, dostałam pozytywną informację po drugiej rozmowie i mam czekać na 3ci etap... jutro mija tydzień!
A czy ktoś startował tam na inne stanowisko? Np. Students Registration&Records Manager?
Był nabór na kilka stanowisk ale do dnia dzisiejszego nic nikt nie wie.
Może ktoś słyszał kiedy mają zamiar poinformowac o rozpoczeciu pracy.
Przeszlam 3 etapy pozytywnie i caly czas czekam na odpowiedz. Od nich tylko slysze ze nadal nie maja ostatecznych decyzji.....Czy ktos ma jakies informacje????
Pozdrawiam
dostałam info od pani z Haysa, że są opóźnienia decyzyjne i że firma prosi kandydatów o cierpliwość...
Ja tez przeszłam już trzy etapy i czekam nadal. Najbardziej niepokoi mnie dlaczego wciąż pojawiają się ogłoszenia pracy w OIE.Również wczoraj. Wygląda na to, że rekrutacja jeszcze się nawet nie skończyła...
A czy ktoś ma informacje gdzie miałoby się odbyć szkolenie?
o szkoleniu nic mi nie wiadomo, ktoś wcześniej tu, na forum, wspominał o Amsterdamie. Pamiętam jeszcze, że bodajże pani z HAYS wspominała, że szkolenie jest bardzo intensywne i trwa kilka tygodni.
Praca miała się teoretycznie zaczynać pod koniec lutego, ale jak tak dalej pójdzie to będzie to marzec...
Też słyszałam, że pod koniec lutego. Rozmowy trwają już bardzo długo.
Tylko czemu jeszcze ogłoszenia zamieszczają? Brakuje im osób?
Widocznie tak, chociaż nie wydaje mi się, żeby nas wszystkich odrzucili, z jednej strony wszystko wskazuje na to, że jednak kandydaci z 'pierwszego rzutu' się nie nadają i dlatego jeszcze szukają. Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni, dwa tygodnie temu miałam ostatnią rozmowę i średnio bawi mnie taka niepewność.
do góry