Widok
Na razie jestem na drugim etapie rekrutacji, przeszłam rozmowę przez telefon i rozmowę z enrollment manager. niebawem dowiem się czy dostałam się do trzeciego etapu. Szkoda tylko że nie wyjawił ile wynosi obecnie podstawa. Powiedzieli tylko ze przy jednej sprzedaży pensja mieści się w 2gim pułapie podatkowym czyli 7000zl brutto.
Firma nastawiona "pro pracownik", bo desperacko próbuje zatrzymać tych, którzy jeszcze zostali. Następców ludzi, którzy odeszli, nie widać. Komuś zainteresowanemu przyczynami tej sytuacji polecam lekturę postów w tym wątku.
Przez kilka lat firma żyła w naiwnym przekonaniu, że pula potencjalnych pracowników jest niewyczerpana, więc nie trzeba szczególnie dbać o ludzi już zatrudnionych. Nadeszła pora zbierania owoców takiego myślenia.
Przez kilka lat firma żyła w naiwnym przekonaniu, że pula potencjalnych pracowników jest niewyczerpana, więc nie trzeba szczególnie dbać o ludzi już zatrudnionych. Nadeszła pora zbierania owoców takiego myślenia.
2011-12-09 11:42:46
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej firmie czy ktoś z Was był na rozmowie lub dostał tam posadę???? Jakie wrażenia?? Czy firma wiarygodna??Aktualnie pracuje w tym biurze i moge spokojnie polecić tą firmę jako pracodawce.
Fakt, ruda chodzi dumna jak paw, bo się na dyrektora szykuje. Oby nie, a jedyna kumata i konkretna menager, która zawsze pomagała zaszła w ciąże i kto nas teraz poprowadzi. Szkoda, tylko ona coś robiła w tej firmie i to nie tylko dla UK, a dla wszystkich - potrafiła działać. Teraz siedzą i spiskują bo nie ma kto za pozostałych myśleć i czarnej roboty odwalać. Biada nam!
A ta moja managerka, menegerka, menedzerka... Tfuuu. Sama nie wiem jak to odmieniac, bo przeciez po imieniu mi nie przechodzi... Sama slyszalam jak zmawiaja sie na czterech slabych eajow. i jeszcze cos w stylu, zeby nie bylo na nie, ale jak szlam, to udawaly, ze mnie lubia, idiotki jakies, ale coz, ja to tylko ta co one chca wywalic, wiec sobie praktykuja, bo juz nikogo sie nie boja. A ta co najdluzej, to jakas nadeta jak faw chadza...