Widok

OMBRE HAIR dobry fryzjer

Witam,
poszukuję dobrego fryzjera/fryzjerki typowo do OMBRE. Posiadam takowe od około pół roku i wypadałoby po raz kolejny zmierzyć się z zamalowaniem odrostów nie niszcząc dobrze zrobionej koloryzacji końcówek. Dlatego moje pytanie: potrzebuję SPRAWDZONEGO fryzjera który odnajduje się dobrze w naturalnej koloryzacji (ważne zachowanie przejścia odcieni!) i ma fajne zaplecze jeśli chodzi o rudości+ zmysł estetyczny.

Czy kogoś możecie polecić z czystym sumieniem? (a jakby ktoś był tak miły i potwierdził zdjęciem...? ;))

Mam długie włosy więc nie mogę sobie pozwolić na fuszerkę a z trójmiejskich fryzjerów nie korzystałam jeszcze nigdy.
Liczę na was kobietki! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
podbijam!
na prawdę nikt nie może polecić własnego fryzjera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wrzeszcz al.Legionów róg Kościuszki robiłam kolor a widziałam ombre cudowne dziewczyna przedemna miała robione na ciemnych włosach cudo maja taki duży baner z napisami po angielsku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
napisz do mnie na maila klaudiaschielmann@wp.pl :) mms moge wyslac fotke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej :) i jak znalazłaś jakiegoś fryzjera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
P.Kwiryna w brzeźnie w salonie Quiris.
Robilam tam dekoloryzacje,wlosy lepiej wygladaly niz przed (zdrowsze) ,teraz tylko tam robie odrosty:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zdecydowałam się jednak na samoobsługę i kupiłam farbę l'oreala do ombre ;)
i jak wyszło?
Kwiryna jest świetna, ale ten czas oczekiwania na wizytę zdecydowanie za długi :) prawie nigdy na spontana się na koloryzację nie udaje dostać !
Zawsze trzeba dokładnie zaplanować :), ale warto!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam Witam posiadam właśnie tę koloryzację, a dopieszczają mnie w r.smarz we Wrzeszczu :):):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej Ja trafiłam do pracowni Krzysztofa Rogala Z czystym sumieniem Polecam !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

do góry