Salon wybrałam kierując się opiniami, niestety każda minuta przynosiła coraz większe rozczarowanie. Pani Bogna, bo ją wybrałam, przez kilka dobrych minut rozmawiała sobie ze znajomą, a ja siedziałam z mokrą głową. Kiedy wreszcie podeszła, zaczęła krytykować wszystko, co było związane z moimi włosami. Dostało się więc mojemu fryzjerowi, mi za kolor, długość, sposób noszenia grzywki, następnie pani Bogna odeszła i zaczęła wysyłać jakąś przesyłkę przez internet. Byłam zaskoczona, ale gdy wróciła, wzięła się w końcu za obcinanie, krytykując dalej. Były to bardzo kąśliwe i złośliwe uwagi, dalekie od dobrych rad. Po chwili weszła jakaś dziewczyna i poprosiła o to, żeby pani Bogna przestawiła samochód, wiec bez słowa, zwłaszcza "przepraszam" wyszła sobie, a ja zostałam w połowie strzyżenia. Byłam tak zniesmaczona i poirytowana, że gdyby było zrobione więcej to wstałabym i wyszła, jednak cierpliwie czekałam na powrót. Po powrocie dokończyła, twierdząc, że nie wie jak to zrobić i zniknęła...zobaczyłam ją mieszającą farbę, oniemiałam. Na koniec tak "ciachnęła", że mam grzywkę wokół głowy. Totalny brak podstawowych zasad kultury i profesjonalizmu. Nigdy więcej, odradzam każdemu!!!!

Elżbieta