Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ocena- AUTO- BAKAŁARZ wątek zamknięty Po kilku miesiącach zmagań udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy. :) Co...
~Ola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lutego 2013

Zdałam za 2 razem wątek zamknięty Bardzo miły Pan, który naprawdę potrafi i co najważniejsze chce nauczyć :)...
~Bogusia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 września 2012

Nauczanie na najwyższym poziomie wątek zamknięty Po dwóch niezdanych egzaminach trafiłam do P. Józefa. W bardzo profesjanajny...
~Joanna N.
-

dodano: 12 kwietnia 2012

Danka - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona. Zdałam za pierwszym razem. Fachowa ocena...
~Danka
-

dodano: 19 stycznia 2012

Od początku do końca pełen profesjonalizm ! wątek zamknięty Pan Józef to instruktor z powołania. Bardzo doświadczony i zarazem spokojny w...
~Radek N
-

dodano: 24 grudnia 2011

Zdecydowanie polecam. wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Dzięki panu Józefowi każdy może się nauczyć prawidłowo...
~monik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 września 2010

Polecam wątek zamknięty Jestem zadowolony z wyboru, pan Józef często powtarzał o elementach, które...
~Marcin
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2009

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim. Jeśli chcecie dobrze przygotowac się do egzaminu i zdać go...
~sylwia
-

dodano: 9 stycznia 2009

BARDZO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Jestem zachwycona i wszystkim polecam Auto Bakałarz!!!!!!!! Odbyłam kurs w...
~SYLWIA
-

dodano: 9 stycznia 2009

Nie polecam wątek zamknięty Witam nie polecam tego Ośrodka Lepiej wydać 100 zł więcej i iść gdzie indziej...
~Michał
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 września 2008

Alina - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre metody nauczania teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera...
~Alina
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2007

GORĄCO POLECAM !!!!! wątek zamknięty Ośrodek polecam z czystym sumieniem. Nie tylko skutecznie przygotowuje do...
~Justyna
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry