Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super szkoła dla każdego wątek zamknięty Gorąco polecam OSK WIlk. Wiele można mówić o zaletach tej szkoły, dlatego w...
~Marysia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 maja 2015

POLECAM! wątek zamknięty Warto było zmienić szkołę jazdy na osk wilk. Przedtem męczyłam się okrutnie a...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 listopada 2014

Pewnie chcecie zdać...to już wiecie że najlepsza nauka to tylko OSK Wilk! wątek zamknięty Zdałam,a nie było tak lekko ze mną.P.Ania i P.Jurek uczą kursantów z...
~Emilia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 października 2014

POLECAM POLECAM POLECAM wątek zamknięty Moim zdaniem jest to najlepszy OSK nie tylko w całej Gdyni, ale i w całym...
~Rudy Małpiszon
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2013

Pati - opinia wątek zamknięty ZDAŁAM !!:) meczyłam sie az wkoncu wykupiłam pare godzin w osk Wilk i zdalam...
~Pati
-

dodano: 19 czerwca 2013

Zdałam!!! wątek zamknięty Gorąco polecam! Egzaminator był pod wrażeniem moich umiejętności! Pan Jurek...
~Ewa Sz.
1

dodano: 17 lutego 2013

.;D wątek zamknięty Chciała bym gorąco podziękować pani Ani.., , odwaliła kawał dobrej roboty....
~Moniayoł!.;d
-

dodano: 19 maja 2013

OSK Wilk-najlepsza szkoła dla przyszłego kierowcy! wątek zamknięty Wspaniali instruktorzy! Fachowe i przyjazne nastawienie do kursanta. Fajan...
~Anka
-

dodano: 17 maja 2013

"Wilk-to tak samo jak lis, tylko wilk ;)" wątek zamknięty Powiem krótko-LEPSZYCH NIE MA!!! 4h z p.Anną i ZDAŁAM OD RAZU, a ile się...
~Wiem co mówię
1

dodano: 7 marca 2013

NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE! wątek zamknięty Miałam przyjemność wykupić w OSK Wilk lekcje dodatkowe przed egzaminem. Byłam...
~Ewa
-

dodano: 7 marca 2013

NIE ZDAĆ EGZAMINU PO NAUKACH W OSK WILK !!!!!!TO NIE MOŻLIWE wątek zamknięty JA ZDAŁAM!!!! GORĄCO POLECAM .BARDZO PRZYJAZNA KURSANTOM SZKOŁA.CO BARDZO...
~BASIEK
-

dodano: 28 lutego 2013

świetna szkoła ! POLECAM! wątek zamknięty Dzięki instruktorom zdałam prawo jazdy przy pierwszym podejściu, świetnie...
~Anka
-

dodano: 21 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: