Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - opinia wątek zamknięty Fajne miejsce z klimatem, sympatyczna obsługa. Można się zrelaksować.
~Kasia
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 31 stycznia 2022

SPA nr 1 w Trójmieście - światowego formatu. wątek zamknięty W końcu Trójmiasto doczekało się SPA z najwyższej półki. Ekskluzywny wystrój...
~Krystian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2016

Magiczne miejsce! wątek zamknięty Cudowne, magiczne miejsce, niesamowity wystrój, obsługa na najwyższym...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 marca 2016

Oxo jak w niebie wątek zamknięty Luksusowe spa zabiera Cię w inny świat już od progu. Za każdym razem czuje...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

usługi oxo wątek zamknięty Miła, sympatyczna i przedwszystkim profesjonalna obsługa klienta. Polecam
~gość
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Magiczna Oaza Spokoju wątek zamknięty OXO Luxury Spa to miejsce unikatowe i magiczne. Swoim przepieknie urzadzonym...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2016

Niesamowite miejsce wątek zamknięty Przepiękne, klimatyczne Spa. Profesjonalna obsługa, dziewczyny z...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2016

WARTO wątek zamknięty Jestem fanką Małej Anglii i ich apartamentów już od dłuższego czasu! SPA,...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2016

Super spa w super hotelu!! wątek zamknięty Odwiedzam Mała Anglię regularnie wiec z nowego SPA rownież bede korzystał...
~Piotr Wawa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 marca 2016

Fantastycznie! 6 to mało wątek zamknięty OxO spa mogę śmiało polecić każdemu! byłam tu kilkukrotnie i nie mogę się...
~libra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 marca 2016

JAKOŚĆ ODPOWIEDNIA CENIE wątek zamknięty Z polecenia odnalazłam to SPA i od pocątku mojej wizyty byłam zaskakiwana co...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lutego 2016

cudowne miejsce wątek zamknięty To jest absolutnie najlepsze spa, w jakim byłam! Piękne, dopracowane w...
~Zosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Rewelacja! wątek zamknięty Rewelacyjne luksusowe miejsce, niespotykany wystrój i przemiła obsługa. Można...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry