Widok

Obchodzimy Dzień Kobiet, czy nie?

No jak myślicie? Obchodzimy Walentynki, czy Dzień Kobiet. Jedno i drugie, czy wcale?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy dzień może być świętem:) A jakie to ma znaczenie, czy go nazwiemy, czy nie??
Goździków i rajstop nikt już nie rozdaje, ale jeśli mężczyzna ma ochotę jakoś specjalnie uczcić kobiecość swojej partnerki, to 8 marca jest dobrym dniem. Myślę, że wszystko zależy od podejścia. Jakoś się utarło, że to komunistyczne święto, a chyba nie do końca tak jest (chociaż dokładnie nie pamiętam, skąd się wzięło, ale chyba nie wyrosło z doktryny komunistycznej:))
Pozdrawiam wszystkie Panie:))
No, nie!!! Alexia, to będzie chyba jedna z niewielu sytuacji, kiedy się z Tobą nie zgodzę... Akurat 8 marca byłam w Warszawie, w Klubokawiarni....Właściciel postanowił wrócić do PRL'owskiej tradycji wręczania kobietom osławionego goździka i rajstop. Finał był taki, że każda babka dostała po takim goździku i parze rajstop (z resztą całkiem fajnych). I chociaż była straszna beka, to jednak było mi (i nie tylko) baaaaaardzo miło. Coś w tym jest....a czy nazywa się Dniem Kobiet, czy jakkolwiek inaczej - to już chyba mniej ważne.
P.S. Od tego przystojniaka, który tłukł garami ;) w piątek, też dostałam tulipana z okazji Dnia Kobiet :)....kto by pomyślał...;):)
Pozdrawiam, Malutka25.
Miałam na myśli to, że ta stara, obśmiana przez pokolenia Polaków tradycja, nabiera nowego wymiaru. I nawet wywołuje pewnego rodzaju nostalgię ;) Może nawet wróci na dobre i "przeżyje swoją drugą młodość" (?). W każdym razie nie zamierzałam polemizować.
M25.
Miałam na myśli to, że ta stara, obśmiana przez pokolenia Polaków tradycja, nabiera nowego wymiaru. I nawet wywołuje pewnego rodzaju nostalgię ;) Może nawet wróci na dobre i "przeżyje swoją drugą młodość" (?). Ale tak prawdę mówiąc, chyba wolę te nasze polskie gnioty od amerykańskich plastikowych, kolorowych wypocin. Teraz Polska hehehh...;). W każdym razie nie zamierzałam polemizować.
M25.
Idę szuję utopić..#$%()$)!$!$@#$%(#$%^(*#%^(! Wiadomo o co chodzi...
Malutka:))
Jak rozumiem - nie zgadzasz się ze mną w kwestii goździków i rajstop??? Chylę czoła, ogromnie żałuję, że nie było mnie w tej Klubokawiarni:))) Bo mam wrażenie, że co do reszty mojej wypowiedzi to się chyba jednak zgadzamy???
PS To miłe, że "chłop, co tłukł garami" zdobył się na miły gest - kwiaty no i jeszcze te gary...:))))))))
Tak, miałam na mysli zdanie: "...goździków i rajstop nikt już nie rozdaje...". Cała reszta jak wyżej ;) A propos - te "gary" były najlepsze ;) Mniam, mniam....:)
Pozdrawiam, Malutka25.
Ojejku nie wiem o co tyle krzyku.
Fajnie że można sobie poświętować.
Jedni potrzebują do tego specjalnych dni,inni nie.
Ale przynajmniej może być inaczej.
Jakaś odmiana i jest wesoło.

Mój leniwy chłop ubzdurał sobie że to święto komunistyczne i nie świętował.Ale to tylko takie głupkowate wymówki,żeby nic nie robić.
A ja i tak dostałam kwiatka.
Od pana sprzedającego szmpony.
Ha i leniwemu chłopu było głupio.
Madia,
A jest szansa, że "leniwy chłop" zrozumiał????
pozdrawiam
A.

Inne tematy z forum Towarzyskie

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Gay Gdańsk (135 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry