Widok

Obiad w miłej atmosferze

Kilka dni temu jedliśmy rodzinny obiad w pizzerii, bardzo nam smakowało, było domowo. Rosołek i tradycyjny schabowy pycha co najwazniejsze surówki samorobne!
Moja ocena
obsługa: 5

menu: 5

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
No nie ma jak samorobny rosołek i schabowy w miejscu gdzie powinno sie jdać pizze a jeśli się już jej nie jada to lepiej siedzieć cicho.... . Brawo! Jest pani dla mnie kandydatką na idio,,,,ę nr 1 w opiniach na tym portalu....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przed napisaniem tak prostackiego komentarza polecam zapoznać się z całym MENU tego miejsca. To że w nazwie mają Pizzeria jeszcze nie oznacza, że zje się tam TYLKO pizzę. Istnieje wiele pizzeri gdzie oprócz pizzy w menu znajdują się również inne dania. I tak jest na całym świecie. Więc jeśli mówimy o kandydowaniu na wspomniane przez panią stanowisko to ewidentnie to właśnie pani powinna się na nim znaleźć bo już dawno nie spotkałam tak upośledzonej umysłowo osoby.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiem jedno mieszkańcy omijają to miejsce, niestety , a szkoda ze Na osiedlu nie ma przyzwoitej knajpki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak się składa, że mieszkam na Przylesiu i jakoś tego miejsca nie omijam i mało tego - pizza szpinakowa albo z łososiem ALBO placek po cygańsku nie mają sobie równych. Poza tym widzę, że lubisz oczerniać konkurencję, bo to twój kolejny negatywny komentarz do tego miejsca. Wstyd!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry