Widok
Oblodzone drogi
Gdzieś są służby! Cała Grunwaldzka w lodzie i w śniegu, Rzeczypospolitej to samo, Kołobrzeska, Chłopska! Nie da się jechać! Chodniki nawet zwykłym piachem nie są posypane! Dramat! Nie czepiam się uliczek osiedlowych ale głównych ulic! Które nawet nie sa posypane! Czemu w Sopocie miłe zaskoczenie? Dramat!! Wstydź się Gdańsk.
więcej
więcej
Do Pani Marto
Nie każdy jest niepracująca matka, która może sobie pozwolić na siedzenie w domu. Opiekuje się chora siostra, która miała dializy w gdyńskim szpitalu. Jak miałam jechać? Może SKM? Zanim Pani kogoś oceni, warto się zastanowić. Mameja nie jestem, wręcz przeciwnie. A za bigos dziękuje, nie lubię jadąc u kogoś.
Dziękuje za rady
Gdybym mogła, to pewnie bym została. Opiekuje się siostra, która miała dializy w gdyńskim szpitalu. Jak miałam jechać? SKM? To chyba normalne, ze płacąc podatki i mieszkając w danym mieście oczekuje, ze włodarze o nas zadbają. Dziękuje wszystkim za cenne rady, odnośnie bigosu również. Cieszę się, ze każdy z Was jeździ autem 4x4 i jest świetnie wyszkolonym kierowca, który w każdych warunkach sobie poradzi. Wróżę sukcesy na polskich drogach.