Widok

Oblodzone drogi

Gdzieś są służby! Cała Grunwaldzka w lodzie i w śniegu, Rzeczypospolitej to samo, Kołobrzeska, Chłopska! Nie da się jechać! Chodniki nawet zwykłym piachem nie są posypane! Dramat! Nie czepiam się uliczek osiedlowych ale głównych ulic! Które nawet nie sa posypane! Czemu w Sopocie miłe zaskoczenie? Dramat!! Wstydź się Gdańsk.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak ludzi

Nie ma chętnych do pracy przy odśnieżarkach, to nic dziwnego, ze nie wyrabiają
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pani Marto

zapraszam do bigosu, a nie jazdy samochodem, później nie da się normalnie jeździć po mieście, bo same mameje na drogach
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15

Dlaczego w Sopocie miłe zaskoczenie? Już odpowiadam: w Sopocie jest około 150 ulic, a w Gdańsku ulic jest ponad 1700. Cieszę się, że mogłem pomóc, pozdrawiam i smacznej kawusi życzę!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale Sopot

Ma 3 pługi a Gdańsk 100 widzisz różnicę.pozatym ,jakość podpisanych umów na odśnieżanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się

Jechałam z Przymorza do Gdyni, Obronców Wybrzeża, Chłopską nie da się jechać, nawet na Grunwaldzkiej warstwa lodu, a od granicy z Sopotem czarna droga!! W nocy nie padało, od 18:30 do 9 rano nie miałam śniegu na samochodzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ślisko

Al. Hallera nie jest odśnieżona. Jedzie się koszmarnie

Kochani pozdrawiam was, nie zapomnijcie na mnie glosować!

Wasza Ola

Do Pani Marto

Nie każdy jest niepracująca matka, która może sobie pozwolić na siedzenie w domu. Opiekuje się chora siostra, która miała dializy w gdyńskim szpitalu. Jak miałam jechać? Może SKM? Zanim Pani kogoś oceni, warto się zastanowić. Mameja nie jestem, wręcz przeciwnie. A za bigos dziękuje, nie lubię jadąc u kogoś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ali

Jest zima więc jeśli nie radzisz sobie z jeżdżeniem w warunkach zimowych,zostan w domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuje za rady

Gdybym mogła, to pewnie bym została. Opiekuje się siostra, która miała dializy w gdyńskim szpitalu. Jak miałam jechać? SKM? To chyba normalne, ze płacąc podatki i mieszkając w danym mieście oczekuje, ze włodarze o nas zadbają. Dziękuje wszystkim za cenne rady, odnośnie bigosu również. Cieszę się, ze każdy z Was jeździ autem 4x4 i jest świetnie wyszkolonym kierowca, który w każdych warunkach sobie poradzi. Wróżę sukcesy na polskich drogach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Następnym razem poproszę Pana o pomoc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma co się denerwować na id...tów

Dziwne, że nie zaproponowali Pani łopaty i odśnieżania na własną rękę, lub jazdy samochodem po odśnieżonych ścieżkach rowerowych. Takie to miłe gdańskie ludzie.

Czemu kłamiesz?

Gdańsk ma 40 pługoposypywarek i 16 pługów.

Bo Sopot to są tylko trzy ulice na krzyż.

Racja widziałem to samo na każdym pasie, ale w Sopocie na Niepodległości Panda wjechała w tył Toyoty Taxi, a niby tam jest lepiej.

a mogła to być Pani Marta

Ale na szczęście nie trafiła w TEN moment bo jechała wolno
do góry