Widok

Obostrzenia w komunikacji miejskiej - to ma sens?

Waszym zdaniem monitorowanie zatłoczenia w SKM-kach, tramwajach, trajtkach czy autobusach jest skuteczne? Kiedy ja jeżdżę do pracy pociągiem SKM to czasem mam wrażenie że jestem jedyną osobą w wagonie, a czasem "człowiek na człowieku". Jak można to rozwiązać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedys padła propozycja, żeby uzaleznic to od metrazu pojazdu i chyba to jedyne sensowne rozwiazanie. Kto ma liczyc tych pasazerow? Kierowca? Motorniczy? Na razie to chyba pasazerowie sami siebie licza....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak jeżdżę do pracy na 9 czy 10 to jest pusto. Jak mam zmianę tak że muszę być na 7 czy 8 to jest gigantyczny tłok. Sytuacja się nasiliłappos świętach, gdzie chyba dużo osób wraca z urlopów. Nawet korki się pojawiły na drogach. Nie ma wyjścia, trzeba reagować na bieżąco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tzn. jak? Mam przepuścić jedyny bezpośredni autobus na moje osiedle, kursujący wg świątecznego rozkładu, i czekać pół godziny na następny? A jaką mam gwarancję, że następny nie będzie tak samo zapakowany? :/ Powinny jeździć co 10 minut, to może by to miało sens!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry