Widok
Obowiązkowy adres dla naprawdę dbających o swoje auto
Czy można za rozsądne pieniądze perfekcyjnie umyć auto, z dbałością o detale, bez niedoróbek przy kłopotliwym czyszczeniu felg, a do tego wysuszone do ostatniej kropli nawet pod uszczelkami? Aha, czy wspomniałem, że dodatkowo gotowe do odbioru o umówionej godzinie... Tak można i to właśnie tutaj. Jestem stałym klientem tego miejsca. Przykładam sporą wagę do detali, dbam o lakier, który aż szkoda traktować myjkami. Oddając auto na czyszczenie do Krys-mana wiem, że będzie zrobione na tip-top. Nie przez przypadek właściciele co ciekawszych aut w okolicy dbają o nie właśnie tutaj. Co prawda przez to niełatwo jest trafić wolną chwilę bezpośrednio przed weekendem, jednak telefonicznie panowie zawsze znajdą jakiś termin. Sama usługa to nie wszystko. Z chłopakami naprawdę przyjemnie się rozmawia, nie ma nachalnej sprzedaży, a rodzaj usługi (sporo do wyboru) jest dobrze dobrany do oczekiwań i potrzeb klienta - bez naciągania i pompowania ceny. Fachowa, solidna robota i za to należy się pochwała. Z pełną odpowiedzialnością polecam!
Moja ocena
Krys-Mar
kategoria: Myjnie ręczne
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6