Widok

Obróbki blacharskie - dom jednorodzinny

Poszukuję ekipy remontowej do pracy przy opierzeniach. Dach ok 230 m2 - kopertowy kryty dachówką.
Ktoś może polecić kogoś? nie chce żadnych "pseudofachowców" bo poprawiam to już 3 raz w ciągu 4 lat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swojego czasu u nas remont i wymianę całego pokrycia dachowego zleciłem firmie Sulima. Ich oferta odnośnie obróbek dekarskich jest na stronie http://fabrykaopierzen.pl
Generalnie jestem zadowolony. Zrobili całą robotę bez większych problemów. Nic nie cieknie. Wszystko dobrze pozaginane. Wiedzą co robią. Jesteśmy już 3 lata po remoncie i wygląda na to że pokrycie jeszcze kilkanaście lat będzie służyło.

pozdrawiam
Karol
A widzisz ja robiłem u nich i za robociznę mi taniej policzyli a ceny za materiałów dwa razy droższe. W tym roku byłem tam w poszukiwaniu kostki brukowej a jakaś panienka mi podała cene droższa niż w katalogu.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry