Widok

Obrzezanie - gdzie możliwe i ile kosztuje?

Witam! Gdzie w Gdańsku bądź okolicach mogę poddać się zabiegowi obrzezania? Chodzi o względy estetyczne więc nie będzie to refundowane - zatem jakie są orientacyjne koszty? Proszę o namiary!
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
serio ? mysle ze nigdzie poza prywatnymi gabinetami / klinikami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprawdź w Swissmedzie :)
e-mail: swissmed@swissmed.com.pl

tel. (058) 524-15-00
DR Gondek (Gdynia - prywatnie 1500zl), przyjmuje w swissmedzie ale mozna sie umowic na wizyte w prywatnym gabinecie. robi naprawde 'ladnie'. u mnie bez zadnych krwiakow, krzywych ciec czy wogole. po 6 miesiacach blizny WOGOLE nie mozna wyczuc pod palce. super fachowiec.
Po dłuższym oczekiwaniu na zabieg - bo się zastanawiałem i przeszukaniu połowy internetu jestem po. Mało informacji na naszym Trojmieście, więc tak - u mnie wyglądało tak, że trafiłem do dr Michajłowskiego (Miał tutaj artykuł na tym portalu - nie jest gwiazdą, jak chcesz mieć profesjonalne podejście i wizytę na wysokim poziomie to polecam), on mnie zbadał i przesłał na zabieg do urloga takiego młodszego - Junga. Na wizycie, profesjonalnie - było dwóch lekarzy, spoko - zero wstydu i dziwnych komentarzy. Klasa. Obyło się beż żadnych hardkorowych powikłań, troszkę poblało (można poczytac na tych forach o obrzezaniu ogolnopolskich - praktycznie tak sie te etapy przechodzi) - ale teraz jest już ok. Jak sie zastanawiasz gdzie zrobić - to u nich moge polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mozna zapytac po co taki zabieg, ze tak powiem " w praktyce" ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ktoś polecał Swissmed, ale odradzam. Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do recepcji oddziału chirurgii. Apatyczny babsztyl za ladą gapił się w monitor i starał się ignorować mnie. Poprosiłem o wodę, serwetki, COKOLWIEK by wytrzeć rany z brudu... odbąknęła że lekarz zajęty. I że będę musiał zapłacić.Tak więc podejście do klienta jakie widzisz sam jest.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Najlepsze środki na erekcj e bez recepty (7 odpowiedzi)

Witam. Chciałbym abyśmy tutaj zrobili rankign środków na e rekcję bez recepty, które mogą mieć...

do góry