Widok
Po dłuższym oczekiwaniu na zabieg - bo się zastanawiałem i przeszukaniu połowy internetu jestem po. Mało informacji na naszym Trojmieście, więc tak - u mnie wyglądało tak, że trafiłem do dr Michajłowskiego (Miał tutaj artykuł na tym portalu - nie jest gwiazdą, jak chcesz mieć profesjonalne podejście i wizytę na wysokim poziomie to polecam), on mnie zbadał i przesłał na zabieg do urloga takiego młodszego - Junga. Na wizycie, profesjonalnie - było dwóch lekarzy, spoko - zero wstydu i dziwnych komentarzy. Klasa. Obyło się beż żadnych hardkorowych powikłań, troszkę poblało (można poczytac na tych forach o obrzezaniu ogolnopolskich - praktycznie tak sie te etapy przechodzi) - ale teraz jest już ok. Jak sie zastanawiasz gdzie zrobić - to u nich moge polecić.
a mozna zapytac po co taki zabieg, ze tak powiem " w praktyce" ?
Ktoś polecał Swissmed, ale odradzam. Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do recepcji oddziału chirurgii. Apatyczny babsztyl za ladą gapił się w monitor i starał się ignorować mnie. Poprosiłem o wodę, serwetki, COKOLWIEK by wytrzeć rany z brudu... odbąknęła że lekarz zajęty. I że będę musiał zapłacić.Tak więc podejście do klienta jakie widzisz sam jest.