Widok

Obsluga w okienku

PORD Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Pani w okienku (starsza,siwa,krotkie wlosy) dramat, nie majac przerwy czekałam przy okienku ok 20minut az laskawie przyjdzie obsluzyc i wykonać swoja prace. Po zapłaceniu za zdany egzamin zero jakiejkolwiek informacji co dalej zrobić, wiadomo człowiek się nie zna na wszystkim a w emocjach nie doczytuje inf na kartkach które nie sa zbyt jasne z przekazem informacji. O tym ze potwierdzenie wplaty trzeba zawieźć do urzędu dowiedziałam się po 2tygodniach czekania dzwoniac do urzędu, Pani w owym okienku w Pordzie z wielka lacha nawet nie raczyla mi powiedzieć,tylko burkala pod nosem,ze wystarczy zaplacic i do widzenia, tempo jej obsługi wskazywalo na to,ze raczej znowu chce uciec na "nierozplanowana przerwę". Ogolnie egzaminatorzy w porządku, pierwszy egzamin oblany z własnej głupoty. Drugi na lajcie, mily Pan egzaminator Pan Lech, bezstresowa atmosfera i egzamin trwający około godziny. Jednak obsluga w okienku do całkowitej wymiany!
Moja ocena
obsługa: -

poziom nauczania: -

wyposażenie: -

czas trwania kursu: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani w okienku nie jest pracownikiem PORD tylko pracownikiem banku, zewnętrznej firmy. Nie musi nic wiedzieć. Ja tam za egzaminy płaciłem przelewem i nie musiałem stać w kolejce i płacić prowizji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

do góry