Widok

Obstawiamy frekwencję?

wg mnie 39-41 %
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
32,3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak posiedzę przy obsłudze wyborów to nic ale jak wrócę to 7.2 % wielokrotnie ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stawiam na poniżej 50%. Wyborów nie obsługuję, głosować nie pójdę, ale z tym 7,2 vol. to super pomysł:)
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
idź lepiej głosu, bo za koszulkę z A trafisz na Kurkową, jak PIS wygra. Dobrze Ci radzę ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz, Ty mnie nie strasz, ja Cię proszę. Za znaczek "A" z czaszek od razu pójdę na stos. Ups, nie spodziewałam się hiszpańskiej/czyt. PiS-owskiej/inkwizycji
Jak mały kanclerzowej zaczął grozić, to wyobraź sobie, co z robi z Tobą O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
53,8%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz: pora glany wyczyścić. Ciężki jest los anarchisty:):):)
:))))
52,3-55
chyba nie ma szczescia w hanardzie...
Frekwencja wyniesie ok. 50%.
Obstawiam:
PO 38%
SLD 12%
Ruch Palikota 12%
PSL 7%
PIS 17%
PJN 2%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz, niestety, podejrzewam, ze PiSuary dostaną więcej. Pomyśl o mieszkańcach wiosek, którzy grzecznie po obrzędach religijnych pójdą zagłosować tak, jak sugeruje kler. Pomyśl o pensjonariuszach domów opieki prowadzonych przez zakonnice. Wiele z tych osób jest upośledzonych umysłowo, z otępieniem albo zaburzeniami psychicznymi Jak myślisz, jaka będzie sugestia? I jeszcze bastion fanatyzmu i nienawiści - pewna rozgłośnia radiowa. Obawiam się, że będzie w granicach 30%. :(
Biorąc pod uwagę procent osób niezdecydowanych, to w świetle ostatnich wystąpień Kaczyńskiego, kłamstw które serwuje PIS, kolejnego wzniecania niepokojów społecznych przez Kaczyńskiego poprzez obrażanie naszych sąsiadów - gro osób nie będzie zainteresowane głosowaniem na niebezpiecznego satrapę o zapędach dyktatorskich.
Także nie daję więcej PIS`owi, niż zadeklarowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Za kilka dni się okaże. Niektórym osobom zachowanie tego polityka się podoba. Sama jestem w szoku, ale.. Ktoś z sąsiadów mówił mi, że jego teściowa z domu nie wychodzi, z trudem na święta do rodziny dojedzie, ale na wybory się wybiera i oczywiście głosuje na PiS. Wczoraj inna znajoma też opowiadała: babcia 80 lat jest wprost "zakochana" w Jarosławie K. Nie podzielam Twojego optymizmu, chociaż wolałabym, abyś to Ty miał rację. PiS jest ugrupowaniem, którego nie znoszę i życzyłabym sobie, aby otrzymał wynik 0,1%. Niestety, w cuda nie wierzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja w cuda wierzę:) Stąd u mnie taki optymizm. Więcej wiary Amaranth!! :)
hehe

piszcie tak wiecej to tylko kaczynskiemu przysporzycie zwolennikow

ludzie ujma sie za kopanym:P
i beda chciali zrobi na zlosc takim zarozumialcom jak wy, ktorzy nie maja zadnego dstanyu do polityki... nicierpie, nienawidze, zycze... brrr az wieje chlodem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W poniedziałek z rana zmieni Ci się "optyka" myślenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@dd: ludzie z PiSu zasłużyli sobie na to, aby życzyć im niskiego wyniku w wyborach. Tak, nie cierpię tego ugrupowania i mam do tego prawo. Słowa "nienawidzę" nie użyłam. Nienawiść to specjalność PiS-u i jego zwolenników: zmieszać innych z błotem fałszywie oskarżyć, wbić w ziemię. To z wypowiedzi wielu członków tej partii płynie jad i nienawiść.Tak ich spostrzegam i nie jestem w tym odosobniona. Czy moje posty przekonają innych, aby na PiS głosować? Nie rozumiem Twojej sugestii. Halewicz i ja spowodujemy, że ktoś na PiS głosował będzie? Hi,hi,hi.. Pewnie i będzie... jak dozna urazu głowy i w szpitalu zwiozą go windą na głosowanie.
tak to juz jest, ze niektorzy lituja sie nad kopanym i chocby dlatego zaglosuja na pis

bo partia zasluzyla na krytyke,
ale niestety miedzy rzetelna krytyka o litania bardziej i mniej slusznych zarzutow jest olbrzymia przepasc

i niestety czytajac twoj post lub Halewicza uwazam, ze straciliscie trzezwy osad, a do calej sprawy podchodzicioe bardzo emocjonalnie ergo to co piszecie (mimo, ze w czesci sluszne) brzmi rownie fanatycznie jak u ... (dopowiedzcie sobie)
Urojeń i innych ostrych objawów psychotycznych nie mam. Pan Jarosław K. już bazował na litości. Po tragicznej śmierci swojego brata. I wiesz co, zadziwiło mnie jedno: ktoś traci brata i bratową i tak szybko wraca na scenę polityczną. Każdy przeżywał śmierć kogoś bliskiego. Ale reakcja tego pana wydała mi się dość dziwna.
pis 37
ruch palikota 30
po 27
sld 4
reszta 2

koalicja pis-ruch palikota... zatkalo kakao.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak tyle osób zagłosuje na PiS, to uznam, że w Polsce jest więcej osób z mózgiem Ferdynanda Kiepskiego niż myślałam
ferdek kiepski akurat jest za po
bo jak speiwa jest dobrze, jest dobrze, ale nie jest zle? - czy jak ten pijacki belkot brzmial...

...

i znowu - ilekroc spotykam kogos kto stracil dystans do polityki i trzezwy sad i nienawidzi pisu jakby mu rodzine wymordowala ta partia albo przynajmniej dzieci zgwalcila i do tego obraza wyborcow pisu (naturalny elektorat to ok 1/5 spoleczenstwa - głownie wies i małe miasta)

to sluchajac takiego pożytecznego idioty (robi z wlasnego przekonania parszywa robte najgorszego aparatczyka partii przeciwnej), zaczynam miec ochote zaglosowac na PIS
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz prawo wyboru. Twoja sprawa. Ja nie głosuję, więc to, co mówią ludzie z PO czy innych ugrupowań mnie nie obchodzi. Po prostu PiS zrobił dużo złych rzeczy. PO nigdy nie wierzyłam, a skoro obietnic nie dotrzymali, potwierdziło się moje założenie: deklaracje przedwyborcze to demagogia i obiecywanie gruszek na wierzbie

Inne tematy z forum Hydepark

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry