Widok
jak posiedzę przy obsłudze wyborów to nic ale jak wrócę to 7.2 % wielokrotnie ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Halewicz, niestety, podejrzewam, ze PiSuary dostaną więcej. Pomyśl o mieszkańcach wiosek, którzy grzecznie po obrzędach religijnych pójdą zagłosować tak, jak sugeruje kler. Pomyśl o pensjonariuszach domów opieki prowadzonych przez zakonnice. Wiele z tych osób jest upośledzonych umysłowo, z otępieniem albo zaburzeniami psychicznymi Jak myślisz, jaka będzie sugestia? I jeszcze bastion fanatyzmu i nienawiści - pewna rozgłośnia radiowa. Obawiam się, że będzie w granicach 30%. :(
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Biorąc pod uwagę procent osób niezdecydowanych, to w świetle ostatnich wystąpień Kaczyńskiego, kłamstw które serwuje PIS, kolejnego wzniecania niepokojów społecznych przez Kaczyńskiego poprzez obrażanie naszych sąsiadów - gro osób nie będzie zainteresowane głosowaniem na niebezpiecznego satrapę o zapędach dyktatorskich.
Także nie daję więcej PIS`owi, niż zadeklarowałem.
Także nie daję więcej PIS`owi, niż zadeklarowałem.
Za kilka dni się okaże. Niektórym osobom zachowanie tego polityka się podoba. Sama jestem w szoku, ale.. Ktoś z sąsiadów mówił mi, że jego teściowa z domu nie wychodzi, z trudem na święta do rodziny dojedzie, ale na wybory się wybiera i oczywiście głosuje na PiS. Wczoraj inna znajoma też opowiadała: babcia 80 lat jest wprost "zakochana" w Jarosławie K. Nie podzielam Twojego optymizmu, chociaż wolałabym, abyś to Ty miał rację. PiS jest ugrupowaniem, którego nie znoszę i życzyłabym sobie, aby otrzymał wynik 0,1%. Niestety, w cuda nie wierzę.
@dd: ludzie z PiSu zasłużyli sobie na to, aby życzyć im niskiego wyniku w wyborach. Tak, nie cierpię tego ugrupowania i mam do tego prawo. Słowa "nienawidzę" nie użyłam. Nienawiść to specjalność PiS-u i jego zwolenników: zmieszać innych z błotem fałszywie oskarżyć, wbić w ziemię. To z wypowiedzi wielu członków tej partii płynie jad i nienawiść.Tak ich spostrzegam i nie jestem w tym odosobniona. Czy moje posty przekonają innych, aby na PiS głosować? Nie rozumiem Twojej sugestii. Halewicz i ja spowodujemy, że ktoś na PiS głosował będzie? Hi,hi,hi.. Pewnie i będzie... jak dozna urazu głowy i w szpitalu zwiozą go windą na głosowanie.
tak to juz jest, ze niektorzy lituja sie nad kopanym i chocby dlatego zaglosuja na pis
bo partia zasluzyla na krytyke,
ale niestety miedzy rzetelna krytyka o litania bardziej i mniej slusznych zarzutow jest olbrzymia przepasc
i niestety czytajac twoj post lub Halewicza uwazam, ze straciliscie trzezwy osad, a do calej sprawy podchodzicioe bardzo emocjonalnie ergo to co piszecie (mimo, ze w czesci sluszne) brzmi rownie fanatycznie jak u ... (dopowiedzcie sobie)
bo partia zasluzyla na krytyke,
ale niestety miedzy rzetelna krytyka o litania bardziej i mniej slusznych zarzutow jest olbrzymia przepasc
i niestety czytajac twoj post lub Halewicza uwazam, ze straciliscie trzezwy osad, a do calej sprawy podchodzicioe bardzo emocjonalnie ergo to co piszecie (mimo, ze w czesci sluszne) brzmi rownie fanatycznie jak u ... (dopowiedzcie sobie)
Urojeń i innych ostrych objawów psychotycznych nie mam. Pan Jarosław K. już bazował na litości. Po tragicznej śmierci swojego brata. I wiesz co, zadziwiło mnie jedno: ktoś traci brata i bratową i tak szybko wraca na scenę polityczną. Każdy przeżywał śmierć kogoś bliskiego. Ale reakcja tego pana wydała mi się dość dziwna.
ferdek kiepski akurat jest za po
bo jak speiwa jest dobrze, jest dobrze, ale nie jest zle? - czy jak ten pijacki belkot brzmial...
...
i znowu - ilekroc spotykam kogos kto stracil dystans do polityki i trzezwy sad i nienawidzi pisu jakby mu rodzine wymordowala ta partia albo przynajmniej dzieci zgwalcila i do tego obraza wyborcow pisu (naturalny elektorat to ok 1/5 spoleczenstwa - głownie wies i małe miasta)
to sluchajac takiego pożytecznego idioty (robi z wlasnego przekonania parszywa robte najgorszego aparatczyka partii przeciwnej), zaczynam miec ochote zaglosowac na PIS
bo jak speiwa jest dobrze, jest dobrze, ale nie jest zle? - czy jak ten pijacki belkot brzmial...
...
i znowu - ilekroc spotykam kogos kto stracil dystans do polityki i trzezwy sad i nienawidzi pisu jakby mu rodzine wymordowala ta partia albo przynajmniej dzieci zgwalcila i do tego obraza wyborcow pisu (naturalny elektorat to ok 1/5 spoleczenstwa - głownie wies i małe miasta)
to sluchajac takiego pożytecznego idioty (robi z wlasnego przekonania parszywa robte najgorszego aparatczyka partii przeciwnej), zaczynam miec ochote zaglosowac na PIS
Masz prawo wyboru. Twoja sprawa. Ja nie głosuję, więc to, co mówią ludzie z PO czy innych ugrupowań mnie nie obchodzi. Po prostu PiS zrobił dużo złych rzeczy. PO nigdy nie wierzyłam, a skoro obietnic nie dotrzymali, potwierdziło się moje założenie: deklaracje przedwyborcze to demagogia i obiecywanie gruszek na wierzbie