Widok

Obwodnica bez korków

Jak to możliwe? Co się stało?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamień się

Dziś pracowałam i nie mam z tym żadnego problemu. Normalny dzień. Pracuję oczywiście w szkole. Przyjdź, mamy ogromne braki kadrowe, są cały czas wakaty. Zapraszamy. A jeśli już masz uprawnienia do nauczania fizyki, matematyki czy angielskiego to dyrektor będzie szczęśliwy i od razu cię zatrudni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Część szkół pracuje

Ale faktycznie mnóstwo nie. Ja dzisiaj jechałam do pracy w szkole obwodnicą i byłam po prostu w szoku jak pięknie i pusto było nie tylko tam, na innych drogach w Gdyni też. Aż miło tak bez codziennych korków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za moich czasów szkolnych z równieśnikami sami chodziliśmy/jeździliśmy do szkoły i wszyscy przeżyli, dzisiaj trzeba dzieciaka odwieźć pod same drzwi bo sobie nie poradzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nauczyciel nie ma dnia wolnego od pracy, w szkołach jedynie nie odbywają się zajęcia dydaktyczne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uczepiłeś się jednego badania czysto teoretycznego a rzeczywistość to co innego. Na całym świecie buduje się szerokie drogi, mosty nawet pietrowe w Ameryce.

Tak to powinno wyglądać na codzień , brajanki i dzesiki do autobusów miejskich , przestaną blokwać dojazdówki do miasta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korki narzekasz. Brak korkow sie dziwisz

Ty się zajmij swoim rowerem i odczep od kierowczyków.

Tak, bardzo dobry zawód. Zazdrościsz, co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cisza przed burzą

Cisza przed burzą... za chwilę będzie powtórka z rozrywki aż do środy

Protestuje przeciwko brakom korków na obwodnicy

Masakra Wszędzie dojechałem na czas Nikt mnie nie opier ala. Nie wiem co zrobić z wolna czasoprzestrzenią ? Kiedy się ten koszmar skonczy i znów wszystko będzie stało ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są bliższe szkoły

nie trzeba wysyłać dziecka na drugi koniec trójmiasta : )
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaba prowokacja. Poćwicz trochę.

Potwierdzam jakąś szycha ma sie zjawić w Trójmieście i nie chca zakorkować miasta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkałeś w tłoku sam ze stoczniowcami w SKM? Chyba sporo Specjali w ciebie wlewali...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

Chyba nie jechałeś komunikacją miejską rano. Dzieciaków jest ogrom. Do tego ludzie dojeżdżający do pracy i emeryci. Nie ma jak wejść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolejna zmiana harmonogramu prac niestety od dziś od godziny 18 do ŚRODY do godz.5, jeszcze się nastoimy w korkach

Dzisiaj Dzień Nauczyciela

Bombelki siedzą w domu;), madki nie muszą kursować do szkół
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry