Widok
No właśnie
Skoro są alerty to powinny plugi lecieć jeden za drugim, są ludzie którzy muszą jechać w taka pogodę, a służby są od tego by pilnować by drogi były przejezdne i w miarę bezpieczne. Rozumiem żeby napierd... śniegiem jak podczas zimy stulecia, ale tu sa równe opady i można to opanować. Dziwi mnie że ludzie płacąc tak wielkie podatki godzą się na takie olewanie nas obywateli...
trochę śniegu napadało i afera, w drugiej części pomorksiego to mają słupsk i okolice 70cm śniegu samochody zasypane powyżej szyb wojsko pomaga w odśnieżaniu, część powiato miało nawet odcięte połaczenia autobusowe i nieprzejezdne drogi a my tu mamy luzik.... godzina 23 i śniegu lekko powyżej kostek
Taki są warunki w zimę...
Wyjedzie taka oferma na drogę, śnieg zobaczy i jedzie cała opsrana 15 km/h tamując za sobą wszystko i wszystkich!
Nie umiesz, nie potrafisz, nie czujesz się na siłach w takich warunkach prowadzić pojazd to nie jedź !!!
Są autobusy, tramwaje ,taxi..
Zaoszczędzić na swoim zdrowiu a innym go nie zmarnujesz !
Nie umiesz, nie potrafisz, nie czujesz się na siłach w takich warunkach prowadzić pojazd to nie jedź !!!
Są autobusy, tramwaje ,taxi..
Zaoszczędzić na swoim zdrowiu a innym go nie zmarnujesz !
Następny kierowca który nie ma prawa jazdy na zimę
Zdajesz prawo jazdy żeby jeździć cały rok we wszystkich warunkach czy w zimowych zdajesz do urzędu żeby nie jeździć bo nie masz umiejętności lub się boisz ? To lepiej DJa Ciebie i dla innych żebyś położył /a prawo jazdy na półkę i nie wsiadał/a dopóki będą tylko i wyłącznie dobre warunki na drodze
Ja jeszcze nie słyszałem żeby ktoś zdawał prawo jazdy tylko i wyłącznie na wiosnę i lato ale może po Twoim wpisie będzie szansa żeby takowe wyszło
Ja jeszcze nie słyszałem żeby ktoś zdawał prawo jazdy tylko i wyłącznie na wiosnę i lato ale może po Twoim wpisie będzie szansa żeby takowe wyszło