Widok

Obwodnica trójmiejska

Omijać szerokim łukiem!!! Gdzie są służby do odśnieżania? Katastrofa
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I będziemy narzekać na stanie w korkach w pełnym słońcu, a klima nie będzie wyrabiać.

Mama

Zima nie zaskoczyla drogowcow w Gdansku tylko "Januszy" za kierownica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mama

Ludzie przestancie lamentowac jak nie potraficie jezdzic w takich warunkach to zostancie w domu troche sniegu i Janusze w płacz

Następny kierowca który nie ma prawa jazdy na zimę

Zdajesz prawo jazdy żeby jeździć cały rok we wszystkich warunkach czy w zimowych zdajesz do urzędu żeby nie jeździć bo nie masz umiejętności lub się boisz ? To lepiej DJa Ciebie i dla innych żebyś położył /a prawo jazdy na półkę i nie wsiadał/a dopóki będą tylko i wyłącznie dobre warunki na drodze
Ja jeszcze nie słyszałem żeby ktoś zdawał prawo jazdy tylko i wyłącznie na wiosnę i lato ale może po Twoim wpisie będzie szansa żeby takowe wyszło

Kierowca

Cóż....zima. Trzeba bardzo uważać, od i**otów trzymać się jak najdalej, jechać ostożnie i tyle. Szerokiej drogi!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nam nie trzeba bundeswery wystarczy minus cztery. Zainwestuje w zimówki lub kurs doszkalający w szkole jazdy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzi że sierota jedzie. Włączył ze strachu

Sa, tylko nie jadą 1 za 2.

Nie przeszkadzaj ...

... nie przeszkadzaj śniegowi oraz zawieruchom, nie przeszkadzaj zimie, siedź cicho, nie krytykuj, nie myśl, rób co każą bo uśmiechnięci nie lubią ludzi myślących.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nic nadzwyczajnego...

Kiedyś tak każda droga wyglądała, co roku w zimę. I wszyscy jeździliśmy. Tylko ludzie teraz zapomnieli jak śnieg wygląda, że zimno jest w zimę i nie myślą o warunkach na drodze, tylko gaz w podłog, bo do korpo nie zdążą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Służby są na Ukrainie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zima zima

Dzień dobry. Służby pracują. A kierowcy którzy prowadzą pojazd też im się należy odpoczynek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie

Skoro są alerty to powinny plugi lecieć jeden za drugim, są ludzie którzy muszą jechać w taka pogodę, a służby są od tego by pilnować by drogi były przejezdne i w miarę bezpieczne. Rozumiem żeby napierd... śniegiem jak podczas zimy stulecia, ale tu sa równe opady i można to opanować. Dziwi mnie że ludzie płacąc tak wielkie podatki godzą się na takie olewanie nas obywateli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo

To następny malkontent i roszczeniowiec. Może nawet nie wie, że ma włączone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiedz

Twojemu ,,mężu", że ma jaja i go lubię.

Zostań do poniedziałku w schowku na mopa.

Nie tym razem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mój mąż

Mój mąż jest z zawodu dyrektorem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudowni

Te komentarze plują takim jadem że nie raz się zastanawiam jakie życie byłoby piękne gdyby nie było takich ludzi na świecie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry