Widok

Ocena organizacji i przebiegu sylwestra w Gdyni

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dodawajcie swoje oceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idealnie na pewno nie było, zwłaszcza jeśli chodzi o telebimy i nagłośnienie przy ulicy 10 lutego i na Świętojańskiej (jeśli to by było dopracowane to byłoby dużo więcej ludzi). Ale Sylwester sam w sobie był bardzo dobrze zorganizowany. Bardzo dobrze się stało, że taka impreza odbyła się w Gdyni, bo przyniesie miastu wiele korzyści :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem na takiej imprezie sylwestrowej w zeszłym roku w Poznaniu i szczerze mówiąc śpiewały tam mniej lub więcej znane gwiazdy ale mnie jakoś specjalnie nie zachwyciło w Gdyni, zważywszy że zaczęliśmy się ewakuować o 23:40 spod sceny bo tak ludzie napierali że robiło się mało zabawnie.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sylwestra spędziłem ze znajomymi w domu ale w tle mielismy włączony koncert sylwestrowy w Gdyni.
Powiem tylko tyle, że tak beznadziejnego koncertu dawno już nie widziałem. Scena była piękna, atmosfera też niczego sobie. Ale po 3 czy 4 godzinach słuchania "odgrzewanych kotletów" miałem już ochotę wyłączyć telewizor. Jeszcze dzień wcześniej pomyślałem sobie, żeby przejechać się do miasta, ale nie żałuję, że zostaliśmy w domu.
Polskie dno muzyczne, to tak w skrócie. ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry