Wpadłam tam w sumie przez moją dobra koleżankę, które mnie tam zaciągnęła i szczerze mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Kolor P. Basia dobrała przecudownie a fryzurka z pod nożyczek P.Małgosi wyszła cudownie i modnie. Według mnie mają oni dużą wiedzę na ten temat a co za tym idzie (powinno a czasami ubolewa gdzie indziej) umiejętności jednym słowem profesjonalizm na wysokim poziomie.
Jeśli chodzi o ceny to no cóż ja poradzę może i są wygórowane ale to jednak profesjonalne kosmetyki. Wolę pójść do zakładu raz na 2/3 miesiące po odżywce koloryzującej i zapłacić odpowiednio niz co chwile i płacić mniej, co według mnie wyniesie (po zsumowaniu) taniej w perełce.
Jeśli chodzi o komentarz poniżej nie wiem dlaczego moze to zbieg okoliczności ale w ten piatek tez była taka sytuacja i kobieta chciala kolor gdzie fryzjerka mowiła jej ze tego nie moze miec bo do niej nie pasuje i po drugie ze wlosy tego nie wytrzymaja, a ona uparta brneła w to dalej. Lecz po pewnym czasie dała się przekonać na inny kolor i była zachwycona także sądze, że to nie dokońca jest tak jak Pani mówi.

I taka sugestia dla ludzi traktujcie innych jak ludzi... kazdy moze miec gorszy dzień nawet fryzjer.