Widok

Och, Karol 2

Och, Karol 2 Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Och, Karol 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAM !!!

POLECAM FILM WSZYSTKIM.FAJNE DIALOGI , SUPER MUZYKA, WARTO SIE POŚMIAC.BMM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecammmmmmmmmm

polecccaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam

dość sceptycznie podchodzę do polskich komedii, ale ta mnie zaskoczyła bardzo mile :-) polecam polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

super

bardzo mi się podobał!!polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

świetna komedia!!!

płakałam ze śmiechu i obsada rewelacja!! polecam, można się zrelaksować i zapomnieć o trudach życia codziennego:-) dla panów to świetna przestroga...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tragedia

tragedia, nuda i dłużyzna - do pierwowzoru nie dorasta do pięt
najgorsza polska komedia jaką widziałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

super!!!

extra komedia:) uśmiałam się do łez:)

zaj.....komedia!POLECAM

JEDNA Z NAJLEPSZYCH POLSKICH KOMEDII, USMIALAM SIE DO LEZ, SCENARIUSZ REWELACJA, OBSADA DOSKONALA, HUMOR I JESZCZE RAZ HUMOR :-)
Trzeba było przeczytać przed pójściem do kina kto gra w filmie to nie byłoby zdziwienia, że znów socha, trzebiatowska i zosia z na dobra i na złe... Adamczyk schodzi na psy?! On jest REWELACYJNY, zagra każdą rolę i to perfekcyjnie. To, że gra w komedii w czymś mu uwłacza?
Brak ci poczucia humoru albo miałeś ciężki dzień. Cóż, pomimo wszystkiego masz prawo do swojego zdania.

super komedia

Pan Piotr gra RE WE LA CYJ NIE! Uwielbiam tego aktora. Tylko jakoś nie trawię Foremniak, nie pasuje do pozostałych pań i do tego jest wulgarna. Ogólnie film polecam.

dobra komedia :)

Dużo śmiechu, wspaniała gra aktorska pana Piotra, polecam.

P.s.
brudne kino,walajace sie kartony po popkornie,klejaca podłoga,brudny fotel i arogancja pracownika na moją uwagę -"przeszkadza to pani, niech sie pani przesiadzie"

kinomanka

Świetny film

Rewelacyjny film, jedna z najlepszych polskich komedii. 10/10 POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo fajny film , jedna z lepszych polskich komedii

miód :)

bardzo fajny film wbrew przeczytanym tu opiniom, jedna z lepszych komedii polskich, piękne kobiety, zabawne postaci, fajny luźny klimat na piątkowy wieczór z chłopakiem w sam raz można się pośmiać , polecam!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajny film jak na Polske- to dawno ine widzialam lepszego. Ogolnie uwielbiam oryginalna wersje i uwazam ze nawet ja przebił, był ciekawszy. Mimo ze nie lubie muchy.

polecam ten film na piatkowy wieczor- my na niego poszlismy i bardzo fajne wrazenia:)

10/10
Wlasnie to zrobiłem. Tzn. obejrzałem ponownie i znowu się uśmiałem :-)

SUPER !

Film naprawdę super! Z wielką chęcią obejrzałbym go jeszcze raz.
Polecam!
Absolutnie się zgadzam. Ładne i zgrabne dziewczyny, miły Adamczyk, ale fabuła i dialogi żenujące. Po duecie Łepkowska&Wereśniak spodziewałam się o wiele wiele więcej! Niestety potwierdza się reguła, że nie należy chodzić do kina na filmy, które są intensywnie reklamowane. Generalnie pierwsza wersja po tysiąckroć lepsza i bezkonkurencyjna. Nie polecam!

polecam

Szczególnie w piątek, po całym tygodniu pracy, kiedy nie chce się przeciążać dodatkowo szarych komórek ten lekki i nieskomplikowany film zdecydowanie odpręża. Szału nie ma, ale obsada niezła, dialogi zabawne. Ogólnie bardzo pozytywnie.

fajny film

Szłam do kina z mieszanymi uczuciami bo myślałam , że to jakiś kolejny nudny polski film,a poczucie humoru to pewnie jakieś głupie żarciki albo i jeszcze gorzej .... Ale film mi się podobał :) i pośmiałam się też trochę .... Fajny film -Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.

do góry