Widok

Ochrona Sopockich Peronów

Właśnie ten Pan wysiadł z tego samego Pociągu co ja, z Pragi..
Poślizgnął się na Śliskim Peronie rozbijając przenośną klatkę dla.Kotka.
Kotek uciekł gdzieś przez Tory..
Pana podnieśliśmy z Panią, która z Nim jechała i trzymałem Go "za fraki" aby nie wpadł pod Odjeżdżający Pociąg..

Poszedłem zgłosić Ochronie nad kasami..
Powiedzieli mi, że nie są od tego i mam iść do Ochrony, co jest na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest własnie Powski porzadek ochrona jest niewaidomo od czego a w zasadzie od niczego!!Perony sa w stanie takim ze mozna sie

To powinienes zgłosic do mediów w całej Polsce a ten pan powinien rzadac odszkodowania Ochrona powinna ztym panem szukac tego kota od tego sa!! Powinni mu tez pomagać zejsc .Ale jak widac to patologia której sie nich nie chce.Za nie udzielenie pomocy powinni zostac pozbawieni wszelkiej premii do konca roku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co Ty masz z wielkimi literami?

Dlaczego użyłeś ich w przypadku Profesjonalna Pomoc, Pasażerka, Służby, Kotkiem (tak miał na imię?), Pociągiem, Śliskim Peronie itd Bo jak rozumiem z szacunku Nim, Go (naciągane, ale powiedzmy, że ok), ale raczej Oni do Służby, które opisujesz szacunkiem nie uzasadnisz. Oczy bolą jak się czyta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wykazał się Pan empatią . Pozdrawiam i życzę aby kotek się znalazł.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaraz przyjade rowerekiem i bede pilnować

Kurt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Raczej kripo, jak się cofasz w rozwoju.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo za obywatelską postawę i pomoc!

Oby Pasażer był cały i zdrowy a kotek się odnalazł w dobrej formie!
W Sopocie niestety coraz mniej rzeczy jest przyjaznych zwykłym ludziom, ale to już zupełnie inna kwestia.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo przykra historia, która może każdego spotkać. Pocieszające jest, że ten poszkodowany Pan, znalazł u Pana i nieznajomej pasażerki pomoc.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba czasy Ci się pomyliły
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co odpisujesz na głupie odpowiedzi dęb-li !! Nie ma osoby odpowiedzialnej za ten stan peronu , a bronić obecnej władzy będą bo im płacą za d**ilne odpowiedzi!! Pozdrawiam wszystkich którzy używają mózgu
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

a potem ofiara pomocy pojdzie na gestapo ze portfel mu zwineli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Chciałem tylko pokazać Postępująca Znieczulicę w Narodzie..

Oprócz mnie, jednej Pani Pasażerki i Ochroniarzy budynku Sopot Centrum, którzy pobiegli postawić do pionu Ochronę Kolei, zupełnie nikt nie zainteresował się tą sytuacją i tym Panem.;[
Tyle....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabe warunki

Słabe warunki panują też na peronie Gdańsk Główny. Jestem osobą słabowiezacą i mam trudności w poruszaniu się o zmroku. Peron SKM Gdańsk Główny jest słabo oświetlone ( wyłączona połowa oświetlenia)., zejście do tunelu tak samo., Za wzór oświetlenia polecam spojrzeć na perony pociągów dalekobieżnych. Czyżby właściciel oszczędza prąd kosztem bezpieczeństwa???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten Pan ledwo stał na nogach..

Podprowadziłem Go do barierki aby się jej trzymał..
Została przy Nim w.w. Pasażerka..
Miał kupę bagażu do zbierania..
Rozglądał się za Kotkiem..

Uznałem, że szybciej pobiegnę po Profesjonalna Pomoc, która natychmiast zareaguje i/lub wezwie inne Służby..
Dla mnie to były sekundy na decyzję..

Nie wiem, może mogłem coś zrobić inaczej ale oczywiście najłatwiej komentować i oceniać, nie będąc na miejscu..
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogłeś . Zmarnowałeś mnóstwo

Czasu na szukanie sensacji a jak sam mówisz chodziło tylko o pomoc jegomościowi w zejściu z peronu . Potrzebowałeś na to max 5 minut . Wstyd i żenada .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 31

Ale właśnie zaprzeczyłeś swojej własnej pierwotnej historii.

Jeżeli lód był na samym peronie lub nawet w obrębie dworca, to i tak idąc do ochrony musiałeś użyć dokładnie tej samej drogi, którą byś sprowadził tego Pana poza sam obszar tego dworca.

"poszedłem do ochrony poprosić, aby pomogli zejść innej osobie samemu idąc dokładnie tą samą trasą do budynku ochrony"...

"Alibi" przestaje Ci się kleić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 28

Przecież to jest oczywiste, że jako autor postu zazwyczaj ludzie piszą teksty niemalże wybielające swoją osobę, a oczerniające inne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak jest, nie gadamy, robimy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry